Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-20%

Herman Miller Aeron - Fixed PostureFit support, Svart, Small

 • −20%

Vår bästsäljande konfiguration av Herman Miller Aeron kontorsstol med fast svankstöd och låsbar gunga, i snyggt grafitsvart utförande. En miljövänlig och ergonomisk kontorsstol av högsta klass, till marknadens bästa pris!

 • Fast svankstöd (Fixed ZSS).
 • Behaglig synkrongunga.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höjd, vinkel).
 • Hjul för hårda golv. 
 • Levereras i storlek Small.
 • 94% återvinningsbar. 
16 512,00 kr
20 640,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vår bästsäljande konfiguration av Herman Miller Aeron kontorsstol med fast svankstöd och låsbar gunga, i snyggt grafitsvart utförande. En miljövänlig och ergonomisk kontorsstol av högsta klass, till marknadens bästa pris!

 • Fast svankstöd (Fixed ZSS).
 • Behaglig synkrongunga.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höjd, vinkel).
 • Hjul för hårda golv. 
 • Levereras i storlek Small.
 • 94% återvinningsbar. 

Bästsäljande stol till konkurrenskraftigt pris!

Herman Millers kontorsstolar är förknippade med högklassig ergonomi och stilren design. I vår bästsäljande konfiguration av Aeron har vi valt ut de material och funktioner som ger dig stolen till marknadens absolut bästa pris – utan att förlora ergonomin!

Fast svankstöd motverkar trött rygg

Det breda ryggstödet är utrustat med ett fast svankstöd där ryggplattan rör sig något för att anpassa sig efter din ryggkurva. Svankstödet låter dig sitta med hög komfort under hela arbetsdagen utan att bli trött i ryggen. 

Synkrongunga ger ökad blodcirkulation

Aeron kommer med en mjuk och följsam synkrongunga som går att låsa i en upprätt position. Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och ökar blodcirkulationen i kroppen.

Bekväma, justerbara armstöd i vinyl

Kontorsstolen är utrustad med bekväma armstöd i vinyl som du enkelt justerar för att de ska passa dig. De breda armstöden går att höja och sänka samt vinkla i sidled, så att du alltid kan arbeta med rätt stöd för dina armar.

Patenterad väv som fördelar kroppsvikten

Både sits och rygg är klädda i en patenterade väv som fördelar kroppsvikten och låter luften cirkulera genom materialet. I ryggen är väven uppdelad i åtta zoner med olika fasthet där zonerna in mot mitten är väldigt följsamma för att omsluta kroppen på ett behagligt sätt. 

Produktdetaljer

Artikelnummer AER1A13AW ZSS G1 G1 G1 C7 BK 23103
Varumärke Herman Miller
Höjd 870–978 mm
Bredd 699–744 mm
Djup 686–699 mm
Sitthöjd 366-490 mm
Sittdjup 406 mm
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft