Move It, Kontorsstol

Move It, Kontorsstol - Svart

Move It är en ergonomisk kontorsstol som ger dig god rörlighet och gör det lätt att variera sittposition. Ryggen är smalare upptill, vilket gör att du kan röra på axlarna för större bekvämlighet.

  • Multisynkron mekanism med antichockfunktion.
  • Låsbar synkrongunga i fem lägen samt med viktanpassat motstånd.
  • Justerbar sits (vinkel och djup).
  • Justerbar höjd på rygg- och nackstöd. 
  • Kan användas över 8 timmar om dagen. 
5 850,00 kr inkl. moms
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Move It är en ergonomisk kontorsstol som ger dig god rörlighet och gör det lätt att variera sittposition. Ryggen är smalare upptill, vilket gör att du kan röra på axlarna för större bekvämlighet.

  • Multisynkron mekanism med antichockfunktion.
  • Låsbar synkrongunga i fem lägen samt med viktanpassat motstånd.
  • Justerbar sits (vinkel och djup).
  • Justerbar höjd på rygg- och nackstöd. 
  • Kan användas över 8 timmar om dagen. 

Med låsbar synkrongunga

Move It kommer med en synkrongunga med justerbart viktmotstånd och som även går att låsa i fem olika lägen. Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig nästan dubbelt så mycket som sitsen, vilket öppnar upp höften och ger ökad blodcirkulation.

Justerbar sits

Denna kontors stol kommer med en bekväm sits som låter dig justera både vinkel och sittdjup. Du kan därmed anpassa sitsen så att den passar just dig, din längd och kroppsform. 

Reglerbart ryggstöd med nackstöd

Den stoppade ryggen är höj och sänkbar, och kommer med ett nackstöd som går att justera i fråga om höjd och vinkel. Detta ger dig ett fullgott stöd under hela arbetsdagen och kan minska risken för skador i exempelvis nacke, rygg och axlar.

Produktdetaljer

Artikelnummer K109066
Varumärke Sarpsborg Metall
Bredd 470 mm
Sitthöjd 475-585 mm
Sittdjup 470 mm
Armstöd Ja
Nackstöd Ja
Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall är ett modernt bolag med över 60 års erfarenhet i branschen. Deras unika design erbjuder ett varierat och flexibelt utbud av produkter med genomtänkta funktioner och användarvänliga lösningar. I samarbete med designers och arkitekter kan Sarpsborg erbjuda skräddarsydda lösningar efter dina personliga behov och lokaler.

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser