AS6000, Kontorsstol svart - Läder

AS6000 är en ergonomisk kontorsstol som har god komfort med hög rygg och justerbart nackstöd som ger bra avlastning för både nacke samt skuldror. Kontorsstolen erbjuder även justerbara armstöd, låsbar synkrongunga och justerbart sätesdjup. AS6000 är en av våra bästsäljare och passar utmärkt till dig som vill ha en prisvärd och ergonomisk kontorsstol. 

Kontorsstolen passar bra för dig som sitter större delen av arbetsdagen, då den har många inställningsmöjligheter som gör det möjligt att uppnå bästa möjliga komfort oavsett användare. Den ergonomiska kontorsstolen AS6000 passar utmärkt på både det stora kontoret samt det lilla hemmakontoret. 

Stolen är klädd i svart läder (nackstöd i konstläder).

K103939
Ny produkt
3 880 kr exkl.moms

4 850 krinkl. moms

 Leveranstid: 2-8 arbetsdagar

- +

 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

6-8 timmar sittande

AS6000 är utmärkt för dig som sitter ner större delen av din arbetsdag. Den ergonomiska kontorsstolen har ett flertal inställningsmöjligheter som gör det möjligt för dig att sitta bekvämt hela arbetsdagen.

Justerbart sätesdjup

Med det justerbara sätesdjupet ställer du enkelt in djupet på ditt säte utifrån ditt personliga behov för att uppnå god sittkomfort. 

Synkronrörelse mellan rygg och säte

Kontorsstolen erbjuder synkronrörelse mellan rygg och säte vilket innebär att när du lutar dig bakåt samt framåt i stolen så synkroniseras ryggstödet med sitsen för att stolen hela tiden ska följa din kropp för en god hållning.

Justerbara armstöd

Armstöden går enkelt att juster i höjd för att ställas in utifrån behov. 

Maxvikt

Stolen klarar upp till 120 kg. 

 
Specifikationer
Höjd1270 mm
Bredd650 mm
Djup630 mm
Sitthöjd485-565 mm
Sittdjup550 mm
ArmstödJa
NackstödJa

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan