Vårt bästa pris

Fåtölj O.T

  • −40%
  • Ny

O.T är en fåtölj med rundade linjer som är klädd i ett tyg som passar alla möjliga miljöer. Med sin omslutande design och höga rygg passar O.T lika bra i ditt hem som på kontoret, placera den i loungen eller i hemmets läshörna!

  • Reptåligt tyg.
  • Tåliga stålben.
  • Slitstark möbel för offentliga miljöer.
Bra deal!
7 665,00 kr
Rek. pris: 12 775,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

O.T är en fåtölj med rundade linjer som är klädd i ett tyg som passar alla möjliga miljöer. Med sin omslutande design och höga rygg passar O.T lika bra i ditt hem som på kontoret, placera den i loungen eller i hemmets läshörna!

  • Reptåligt tyg.
  • Tåliga stålben.
  • Slitstark möbel för offentliga miljöer.

Hög komfort

Den höga ryggen och i övrigt rundade formen ger en lätt avskärmning mot resten av rummet. Detta gör att fåtöljen passar perfekt i väntrummet eller loungen för att skapa en rofylld och privat atmosfär. Fåtöljens underrede består av stål och de fyra benen bidrar med stadga för att du ska kunna sitta bekvämt – länge.

Med en stil som håller

Tack vare sitt stilrena utförande och sina ikoniska former är det här en fåtölj som håller över tid. Den tidlöst skandinaviska och exklusiva designen andas exklusivitet och trivsamhet, var den än placeras.

Extra slitstarkt material

Fåtöljen är tillverkad i ett slitstarkt material som gör den lämplig för särskilt utsatta miljöer – perfekt för mötesrummet, matsalen eller konferensrummet på kontoret! Självklart fungerar fåtöljen lika bra i ditt hem eller för hemmakontoret. Tack vare smarta materialval så som smutsavvisande och noppfri klädsel bibehåller fåtöljen sin charm under en längre tid, samtidigt som den är enkel att torka av om du mot förmodan skulle råka spilla på den. Använd endast en fuktad trasa och milt rengöringsmedel vid rengöring.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft