Fåtölj Talk High Back - Standard

Talk är en serie möbler med ett elegant formspråk, formgivna av Helene Tiedemann. En mycket bekväm och stilig fåtölj med hög skärm som ger en trevlig och ombonad känsla.

 • Bekväm stoppning.
 • Skärmar av mot omgivningen.
 • Nätta ben ger luftigt uttryck.
 • Design som blandar raka och bulliga mjuka former.
23 455,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-3 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Talk är en serie möbler med ett elegant formspråk, formgivna av Helene Tiedemann. En mycket bekväm och stilig fåtölj med hög skärm som ger en trevlig och ombonad känsla.

 • Bekväm stoppning.
 • Skärmar av mot omgivningen.
 • Nätta ben ger luftigt uttryck.
 • Design som blandar raka och bulliga mjuka former.

Skapa en ombonad atmosfär

Talk har ett avskalat, luftigt formspråk med raka linjer och nätta ben i svart metall. Samtidigt skapar möbeln en ombonad känsla tack vare insidans rundade former och den höga skärmen som omsluter fåtöljen. Talk finns även att köpa i en högre höjd för att passa till matbordet i matsalen.

Välstoppad rygg och sits

Talk High Back kommer med en trästomme med nozaqfjädring samt en stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Detta ger dig en väldigt bekväm fåtölj där du både kan och vill sitta länge.

Om formgivaren – Helen Tiedemann

Helen började sin karriär som designer inom flera olika områden innan hon fastnade för möbelbranschen. Hennes design varierar med allt från små konceptprojekt till stora kommersiella inredningar. Hon älskar att fånga det viktiga i möbeln från det dagliga användandet till den mest komplexa, miljövänliga och hållbara designen som passar just den möbeln som uppdraget innebär.

Specifikation

Stomme och ben

 • Stabil trästomme.
 • Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber.
 • Metallben i svart pulverlack.

Tyg

 • Klädd i tyget Slottsfjord från Nevotex.
 • Tygfärg Slottsfjord 11 Charcoal.

Övrigt

 • Testad och klassad enligt EN 16139:2013.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft