Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Cura 60019

Fåtölj Tonella

Tonella är en elegant fåtölj som kombinerar kompakta, bulliga former med luftig, slimmad metall. Det helklädda sätet ger Tonella en mjuk och behaglig känsla som passar bra i hemmet eller i loungen. 

 • Generöst stoppat säte med bra stadga.
 • Mjukt men strikt formspråk.
 • Helklätt, enfärgat utförande.
 • Luftigt underrede i bronsutförande.
21 450,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Cura 60019 - Dark Grey
Cura 60019 - Dark Grey
Cura 60111 - Black
Cura 60109 - Medium Grey
Cura 60110 - Grey
Cura 60112 - Light Grey
Cura 61168 - Beige
Cura 61169 - Warm Brown
Cura 64195 - Warm Plum
Cura 64196 - Warm Cherry
Cura 66165 - Warm Petrol
Cura 66166 - Petrol Blue
Cura 66167 - Warm Blue
Cura 68182 - Warm Green
Cura 68186 - Dusty Green
Cura 68187 - Petrol Green
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tonella är en elegant fåtölj som kombinerar kompakta, bulliga former med luftig, slimmad metall. Det helklädda sätet ger Tonella en mjuk och behaglig känsla som passar bra i hemmet eller i loungen. 

 • Generöst stoppat säte med bra stadga.
 • Mjukt men strikt formspråk.
 • Helklätt, enfärgat utförande.
 • Luftigt underrede i bronsutförande.

Generöst stoppat säte

Tonella kommer med ett bekvämt säte stoppat med stadigt skum och ett dunliknande material kallat Fiberdream. Detta gör att fåtöljen är väldigt mjuk och behaglig att slå sig ned i och Tonella passar därför lika bra i privata som offentliga miljöer.

Helklätt och enfärgat utförande

Sätet är helklätt i ett enfärgat tyg, vilket ger fåtöljen ett harmoniskt och inbjudande utseende. Underredets ribbor speglas vackert i tygets sömnad och bidrar till fåtöljens stiliga men mjuka uttryck.

Lätt att möblera med

Tonella har en kompakt form som gör den enkel att möblera med i mindre lounger, väntrum och vardagsrum. Ställ den i ett par eller ihop med en soffa för att skapa en stilig sittgrupp som är är lika skön att sitta i som den är att titta på. 

Gabriel tyg Cura 

-39 (Salsa)

Cura 60019

-40 (Salsa)

Cura 60109

-54 (Salsa)

Cura 60110

-55 (Salsa)

Cura 60111

-56 (Salsa)

Cura 60112

-57 (Salsa)

Cura 61168

-30 (Salsa)

Cura 61169

-31 (Salsa)

Cura 64195

-32 (Salsa)

Cura 64196

-33 (Salsa)

Cura 66165

-34 (Salsa)

Cura 66166

-35 (Salsa)

Cura 66167

-36 (Salsa)

Cura 68182

-39 (Salsa)

Cura 68186

-40 (Salsa)

Cura 68187

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft