Fåtölj Niche

Niche är en modern och lekfull fåtölj som ger dig en varm och välkomnande känsla. Den ger gott om rymlig plats för dig under mötet eller lässtunden och den rundade ryggen bidrar med en avslappnad atmosfär till kontoret eller hemmet.

 • Rymlig möbel som tar lite plats.
 • Kan levereras i tyg eller exklusivt läder.
 • Designmöbel med hög komfort.
 • Passar för hemmet och kontoret.
20 935,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Tonus Red 474
Tonus Red 474
Elmotique 43807
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Niche är en modern och lekfull fåtölj som ger dig en varm och välkomnande känsla. Den ger gott om rymlig plats för dig under mötet eller lässtunden och den rundade ryggen bidrar med en avslappnad atmosfär till kontoret eller hemmet.

 • Rymlig möbel som tar lite plats.
 • Kan levereras i tyg eller exklusivt läder.
 • Designmöbel med hög komfort.
 • Passar för hemmet och kontoret.

Nätt och rymlig

Möbeln är utformad för att passa böjda nischalkover, men lämpar sig lika väl i rummets mitt. Fåtöljen är rymlig och bidrar till en smakfull känsla av bekvämlighet. Med sina nätta mått tar fåtöljen inte mycket plats – varken fysiskt eller visuellt.

Vardagsmöbel med exklusivt intryck

Fåtöljen är designad av Stockholmsbaserade TAF Studio som arbetar för att skapa möbler som gör vardagen lite mindre vardaglig. Detta genom inredning som sticker ut, inte sällan med humoristiska inslag. Tack vare fåtöljens nätta dimensioner och dess djuphäftade in- och utsida kombineras här enkelhet med elegans.

Läckerhet och bekvämlighet i ett

Möbeln är skön att sitta i under det långa mötet eller den korta kafferasten. Den diagonalt raka ryggen leder till en ergonomisk sittställning och armstöden ger armarna avlastning. Den rundade och tygklädda ryggen ger en ombonad och ljudisolerande effekt.

Passar på kontoret eller i vardagsrummet

Placera den hemma i vardagsrummet för en råare känsla i rummet. Eller varför inte i hallen, sovrummet eller mötesrummet på kontoret. Fåtöljen är en elegant och raffinerad möbel som ger rummet en sofistikerad känsla och en tvist av modern minimalism och funktionalitet.

Observera att Niche går att beställa i läder eller tyg. Den tygklädda varianten kommer med en dubbel piping och den läderklädda ingen alls.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft