Fåtölj Embrace

Embrace är en elegant fåtölj med traditionell design som passar bra för begränsade utrymmen, exempelvis i kontorets läshörna. Med sina mått och kompakta design tar möbeln en diskret plats i rummet och ger dig lugn och ro.

 • Passar för hemmet och kontoret.
 • Kan levereras i tre olika utföranden.
 • Traditionell design.
 • Diskret möbel.
27 005,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Barnum Pine / Black
Elmosoft Black / Black
Barnum Pine / Black
Vintage Cognac / Lacquered Oak
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Embrace är en elegant fåtölj med traditionell design som passar bra för begränsade utrymmen, exempelvis i kontorets läshörna. Med sina mått och kompakta design tar möbeln en diskret plats i rummet och ger dig lugn och ro.

 • Passar för hemmet och kontoret.
 • Kan levereras i tre olika utföranden.
 • Traditionell design.
 • Diskret möbel.

Passar för hemmet och kontoret

Fåtöljen hittar sin självklara plats på kontoret. Möbelns nätta storlek gör den även mer allsidig och passar lika bra till hemmet, inne på hemmakontoret eller i vardagsrummets vilohörna. De högkvalitativa materialvalen ger ett elegant intryck. 

Välj utförande

Fåtöljen säljs i tre olika stilar; råa Elmosoft Black, sköna Barnum Pine eller mjuka Vintage Cognac. Underredet består av svartbetsad ek, förutom den sistnämnda vars underrede är lackad ek. Fåtöljens insida har också ett tudelat (och avtagbart) sitt- och ryggstöd för extra bekvämlighet. Dessa är klädda i samma material som övriga fåtöljen.

Kompakt design

Embrace är framtagen av danska Norm Architects som formger möbler utifrån både kropp och sinne. Deras motto är att både kropp och öga ska njuta av deras möbler och just denna fåtölj har en minimalistisk utformning som verkligen bjuder in till avslappning. 

En traditionell möbel

Det genuina hantverket bidrar till den bekväma och exklusiva känsla som fåtöljen ger. Ryggtavlan har två karvade sidovingar med avskärmade egenskaper som ger dig ett lugn, om du vill utesluta omgivningen för en stund.

Observera att fåtöljens klädsel ej är avtagbar. Den rengörs enkelt med dammsugare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft