Fåtölj Mame

Mame är en unik fåtölj designad av Luca Nichetto som döpt fåtöljen efter edamamebönan. Med sin böjda rygg och i övrigt mjuka former ger den dig den bekväma avskildheten du vill ha under telefonsamtalet eller lässtunden.

 • Runda former för lugn och ro.
 • Influenser från Italien och Sverige.
 • Passar för hemmet och kontoret.
 • Traditionell design.
37 445,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Tonus White 100 / Matte Black Ral 9005
Tonus White 100 / Matte Black Ral 9005
Tonus Black 128 / Matte Black Ral 9005
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mame är en unik fåtölj designad av Luca Nichetto som döpt fåtöljen efter edamamebönan. Med sin böjda rygg och i övrigt mjuka former ger den dig den bekväma avskildheten du vill ha under telefonsamtalet eller lässtunden.

 • Runda former för lugn och ro.
 • Influenser från Italien och Sverige.
 • Passar för hemmet och kontoret.
 • Traditionell design.

Italiensk och svensk design

Designern Luca Nichetto har en alldeles egen stil, där han korsar influenser från hemlandet Italien med nordiska trender från hans nuvarande bas Sverige. Intill fåtöljens huvud omfamnas du av vingar som låter dig koppla av för en stund. Med den höga nivån av komfort och sina lugna, mjuka proportioner har fåtöljen en tidlös design som varar livet ut.

Naturlig utformning

Metallramen är pulverlackerad och finns endast i svart utformning. Fåtöljen finns i en vit och en svart variant och båda är skapade med väl utvalda tyger med avslutande enkel piping. Sittdynan är tillverkad med en formgjuten sits som har en mjuk fjädring som gör den mjuk, stadig och stabil. Dynan har en stor volym och skapar ett djup när du sitter i den. Detta är grunden för stolens höga komfort. 

Tidlös design

Möbeln ger ett avslappnat intryck och passar in i de flesta miljöer. Den är tidlös och smälter in i alla typer av möblemang och passar lika bra i vardagsrummet, barnrummet eller på kontoret. De avlastande armstöden är breda och utformade efter armarnas naturliga fall.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft