Fåtölj Hood

Hood är en enkel men ack så bekväm karmstol som är formgiven av Stockholmsbaserade TAF Studio och passar i alla miljöer. Stolen har inga hårda delar i ryggstödet vilket ger dig en omfamnande känsla så du kan njuta av den i timmar. 

 • Detaljerad planering och design.
 • Passar alla utrymmen.
 • Avtagbart tyg.
14 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Field Hood Black 793 / Matte Black Ral 9005
Field Hood Black 793 / Matte Black Ral 9005
Field Hood Red 662 / Matte Black Ral 9005
Field Hood Blue 662 / Matte Black Ral 9005
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hood är en enkel men ack så bekväm karmstol som är formgiven av Stockholmsbaserade TAF Studio och passar i alla miljöer. Stolen har inga hårda delar i ryggstödet vilket ger dig en omfamnande känsla så du kan njuta av den i timmar. 

 • Detaljerad planering och design.
 • Passar alla utrymmen.
 • Avtagbart tyg.

Välplanerad stol för maximal komfort

Här har vi den första stolen som TAF Studio tagit fram åt Fogia. Det tog hela fem år för den Stockholmsbaserade designbyrån att skapa stolen eftersom deras målsättning var att inte ha några hårda delar i stolens ryggstöd. Armstöden är höga som leder till njutbar sittställning.

Passar alla utrymmen

I stolen kan du koppla av och sitta skönt i timmar. Det mjuka och spänstiga tyget formar sig efter din kropp samtidigt som det ger dig bekvämt stöd. Hood är en stol som passar i alla olika typer av utrymmen; i väntrummet, vardagsrummet, barnrummet eller varför inte på uteplatsen.

Omsorgsfulla materialval

Stolens tyg är avtagbart vilket är tacksamt om det behöver tvättas eller om du vill uppdatera/byta färg på tyget i framtiden. Stolens ram är unik då den är tudelad – överdelen går att avlägsna från underredet vilket gör den enkel och smidig att transportera. Alla produkter som lämnar Fogias fabrik genomsyras av miljömedvetenhet som går hand i hand med passionen för kvalitetssäkra materialval.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft