Loungestol Corso

Corso präglas av sin enkla men samtidigt iögonfallande design som garanterat får alla att vilja slå sig ner. Den smarta konstruktionen består av ett böjt stålrör klädd i linneväv som ger ett spänstigt intryck och låter dig sitta med god komfort.

 • Ram tillverkad av stålrör.
 • Stoppat säte och ryggstöd.
 • Naturliga och hållbara material.
 • Snygg och spännande design.
16 840,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Natur Canvas / Vitt stativ
Natur Canvas / Kromat stativ
Natur Canvas / Vitt stativ
Svart Elmo Nordic läder / Svart stativ
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Corso präglas av sin enkla men samtidigt iögonfallande design som garanterat får alla att vilja slå sig ner. Den smarta konstruktionen består av ett böjt stålrör klädd i linneväv som ger ett spänstigt intryck och låter dig sitta med god komfort.

 • Ram tillverkad av stålrör.
 • Stoppat säte och ryggstöd.
 • Naturliga och hållbara material.
 • Snygg och spännande design.

Snygg design i lekfulla former

Loungestolen Corso är formgiven av Peter Andersson och började som en anspråkslös lek med linjer i hans skissbok. Linjerna i boken kändes snabbt självklara och förvandlades sedan till en sammanhängande slinga av stålrör, där linneväv har trätts på som sittyta och ryggstöd.

Bekvämt stoppade kuddar

Kuddarna är stoppade med kallskum och är klädda i matchande linneväv eller svart läder, och har dekorativa sömmar. Detta, tillsammans med ramens snirkliga design, gör Corso till en uppseendeväckande fåtölj som väcker betraktarens nyfikenhet, med en slående komfort som gör att man mer än gärna sitter kvar länge.

Naturliga och hållbara material

Corsos design präglas av en elegant enkelhet, där konstruktionen är smart och resurseffektiv. Designen kräver en minimal mängd klädsel, utan att tumma på komforten, samtidigt som de material som används både är naturliga och hållbara. Tack vare detta, och att produkten enkelt kan tas isär för utbyte eller återvinning, får Corso en lång livslängd och håller år efter år!

Om formgivaren – Peter Andersson

Peter Andersson är en Stockholmsbaserad produkt- och inredningsdesigner, som tog examen från Konstfack år 1999. Strax därefter grundade han Peter Andersson Studio P A S – en designstudio som arbetar med kontextuell design där såväl konceptuella och arkitektoniska projekt som renodlad funktionell och inkluderande design samlas under samma tak. Vid sidan av karriären som formgivare har Peter Andersson även varit engagerad inom svensk designutbildning som både prefekt vid Beckmans Designhögskola och som lektor på Konstfack.

Produktdetaljer

Artikelnummer 520 10 20
Varumärke Lammhults
Höjd 77 cm
Bredd 64,5 cm
Djup 90 cm
Sitthöjd 39 cm
Vikt 9,5 kg
Material Stålrör, Kallskum, Linneväv, Läder
Formgivare Peter Andersson

Varumärke Lammhults

Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft