Vårt bästa pris

Fåtölj M.H

 • −40%
 • Ny

M.H är en elegant fåtölj i bakåtlutad design med raka armstöd samt en ram i massiv ask. Fåtöljen kommer med stoppad kudde för sits och rygg, som går att välja i tre jordnära färger.

 • Stoppad rygg och sits.
 • Underrede i massiv ask.
 • Exklusiv och elegant design.
 • Finns i tre olika jordnära färger.
Bra deal!
7 881,00 kr
Rek. pris: 13 135,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
White
Black
White
Green Chenille
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

M.H är en elegant fåtölj i bakåtlutad design med raka armstöd samt en ram i massiv ask. Fåtöljen kommer med stoppad kudde för sits och rygg, som går att välja i tre jordnära färger.

 • Stoppad rygg och sits.
 • Underrede i massiv ask.
 • Exklusiv och elegant design.
 • Finns i tre olika jordnära färger.

Tre olika färger

Fåtöljen går att välja i tre olika tygutföranden; offwhite, svart eller grön. Klädseln är tålig eftersom den är gjord av chenille som är ett kraftigt tyg som tål måttligt slitage. Alla färger är medvetet valda i jordnära nyanser för att bidra med lugn till det rum du väljer att placera den i. 

Trivsam och hemtrevlig design

Fåtöljen har en bekväm skumstoppning och ett underrede av massiv ask med oljad wenge-finish. Fåtöljen har en perfekt mix av bullig mjukhet och stram elegans, tack vare tygets struktur. Den fylliga chenillen korsar värme, exklusivitet och modern chic på ett perfekt sätt. 

Extra slitstarkt material

Fåtöljen är tillverkad i ett slitstarkt material som gör den lämplig för särskilt utsatta miljöer – perfekt för mötesrummet, matsalen eller konferensrummet på kontoret! Självklart fungerar fåtöljen lika bra i ditt hem eller för hemmakontoret. Tack vare smarta materialval så som smutsavvisande och noppfri klädsel bibehåller fåtöljen sin charm under en längre tid, samtidigt som den är enkel att torka av om du mot förmodan skulle råka spilla på den. Använd endast en fuktad trasa och milt rengöringsmedel vid rengöring.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft