Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Lounge fåtölj EGG™ - Klädd i tyg Christianshavn

Lounge fåtölj EGG™ - Klädd i tyg Christianshavn

"The egg" är en loungemöbel som lätt känns igen på sin högklassiga design och mjuka formspråk. Den omslutande formen gör att fåtöljen passar lika bra i offentliga som privata miljöer.

 • Justerbar lutning.
 • Svängbart säte. 
 • Stoppad med kallhärdad polyuretanskum. 
 • Klädd i textil. 
62 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-8 veckor
1131 Orange/Red
1131 Orange/Red
1110 Yellow
1120 Light Beige
1121 Beige
1130 Light Red Uni
1132 Beige/ Orange
1133 Orange
1134 Dark Orange
1135 Blue / Orange
1140 Red Uni
1141 Red
1142 Dark Red Uni
1150 Otrange/ Blue
1151 Light Blue Uni
1152 Light Blue
1153 Blue Uni
1154 Blue
1155 Dark Blue
1160 Dark Green Uni
1161 Dark Green
1170 Light Grey Uni
1172 Grey Uni
1173 Grey
1174 Dark Grey
1175 Black Uni
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

"The egg" är en loungemöbel som lätt känns igen på sin högklassiga design och mjuka formspråk. Den omslutande formen gör att fåtöljen passar lika bra i offentliga som privata miljöer.

 • Justerbar lutning.
 • Svängbart säte. 
 • Stoppad med kallhärdad polyuretanskum. 
 • Klädd i textil. 

Starkt skal med bekväm stoppning

Sätet består av ett stabilt skal i polyuretanskum (PUR) som förstärkts med glasfiber. Både sits och rygg är även klädda i kallhärdat PUR-skum som ger dig en bekväm stadga, toppat med det stilrena tyget Christianshavn.

Justerbar lutning

The Egg har en inbyggd lutningsmekanism som du enkelt justerar utifrån din egen vikt. För att göra detta använder du bara handtaget i polerat stål som sitter på sätets undersida.

Former som ger avskildhet

Den höga ryggen och rundade formen ger en lätt avskärmning mot resten av rummet. Detta gör att fåtöljen passar perfekt i väntrummet eller loungen för att skapa en privat och rofylld atmosfär.

En stil som håller

Tack vare sitt stilrena utförande och sina ikoniska former har Ägget blivit en stol som håller över tid. Inte konstigt att den är lika populär i dag som vid sin lansering 1958!

Produktdetaljer

Artikelnummer 2185
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 107 cm
Bredd 86 cm
Djup 79-95 cm
Sitthöjd 37 cm
Material stoppning PUR-skum
Material överdrag Textil Christianshavn

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft