Lounge fåtölj - Loafer SC23

Fåtöljen Loafer har en rund och mjuk design som gör att du känner dig omsluten utan att vara avskärmad från resten av rummet. En fåtölj som ökar trivseln i loungen, väntrummet och läshörnan.

 • Kommer med glidfötter i filt.
 • Stoppad med kallskum.

18 750,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Velvet 04 Clay
Velvet 04 Clay
Velvet 02 Pine
Velvet 13 Ivory
Velvet 10 Twilight
Velvet 06 Dandelion
Karakorum 001 Ivory
Maple 112 Light Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Fåtöljen Loafer har en rund och mjuk design som gör att du känner dig omsluten utan att vara avskärmad från resten av rummet. En fåtölj som ökar trivseln i loungen, väntrummet och läshörnan.

 • Kommer med glidfötter i filt.
 • Stoppad med kallskum.

Trivsam och social

Loafer är en stilig loungemöbel vars design är tänkt att bidra med trygghet och lugn i öppna miljöer. Den bastanta och runda formen ger fåtöljen en trivsam och familjär känsla, samtidigt som den bejakar det sociala samspelet i rummet. 

Bekväm fåtölj i flera färger

Fåtöljen består av en stabil träram stoppad med polyestervadd och bekvämt kallskum. Ytterskiktet är av textil och finns i tygerna velvet, karakorum och maple, varav velvet erbjuder ett stort utbud av färger. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SC23
Varumärke &tradition
Höjd 75 cm
Bredd 70 cm
Djup 65 cm
Sitthöjd 42 cm
Sittdjup 48 cm
Vikt 26 kg
Material Trä, kallskum, polyester vadd, textil
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser