Fåtölj Lean Back

Fåtölj Lean Back

Lean Back är en elegant fåtölj i en bakåtlutad design med mjukt formade armstöd och ram i massivt trä. Fåtöljen kommer med stoppad kudde för sits och rygg, som går att välja i flera trevliga färger. 

 • Mjukt formade armstöd.
 • Stoppad rygg- samt sittkudde.
 • Kuddar klädda i tyg eller läder. 
 • Snygg rygg med träribbor. 
 • I massiv ek eller teak.
15 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Oak
Oak
Teak
Canvas 614 (Kvadrat) - Pale rose
Ritz 8008 (Nevotex) - Rusty rose
Soavé (Nevotex) - Nature
Canvas 614 (Kvadrat) - Pale rose
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lean Back är en elegant fåtölj i en bakåtlutad design med mjukt formade armstöd och ram i massivt trä. Fåtöljen kommer med stoppad kudde för sits och rygg, som går att välja i flera trevliga färger. 

 • Mjukt formade armstöd.
 • Stoppad rygg- samt sittkudde.
 • Kuddar klädda i tyg eller läder. 
 • Snygg rygg med träribbor. 
 • I massiv ek eller teak.

Design med kärlek för detaljer

Lean Back kommer i en vacker design där man lagt extra mycket kärlek på detaljerna. Med sina mjukt formade armstöd, rundade ram och rygg av svarvade ribbor, är Lean Back en fröjd för ögat från alla håll.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2201021
Varumärke Warm Nordic
Höjd 78 cm
Bredd 68 cm
Djup 78 cm
Sitthöjd 41 cm
Material Teak eller ek, äkta läder eller tyg
Garanti 5 år
Formgivare Arne Hovmand-Olsen
Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser