Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpall Brasilia Ottoman

Brasilia är en vacker fotpall, med cylindriska ben i ek eller valnöt samt en mjukt rundad kudde klädd i tyg eller läder. En funktionell och dekorativ inredningsdetalj som bidrar till en varm atmosfär i rummet.

 • Runda ben i massiv ek eller valnöt.
 • Bekvämt stoppad med skum.
 • Klädd i tyg eller läder.
 • Stilren och elegant design.
5 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Natural Oak / MENU Bouclé 02
Natural Oak / MENU Bouclé 02
Natural Oak / Moss 011
Natural Oak / Sheepskin Root
Natural Oak / Dunes Camel 21004
Dark Stained Oak / MENU Bouclé 02
Dark Stained Oak / Moss 011
Dark Stained Oak / Sheepskin Root
Dark Stained Oak / Dunes Camel 21004
Walnut / MENU Bouclé 02
Walnut / Moss 011
Walnut / Sheepskin Root
Walnut / Dunes Camel 21004
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Brasilia är en vacker fotpall, med cylindriska ben i ek eller valnöt samt en mjukt rundad kudde klädd i tyg eller läder. En funktionell och dekorativ inredningsdetalj som bidrar till en varm atmosfär i rummet.

 • Runda ben i massiv ek eller valnöt.
 • Bekvämt stoppad med skum.
 • Klädd i tyg eller läder.
 • Stilren och elegant design.

Elegant fotpall för flera tillfällen

Den självklara användningen för Brasilia är som en snygg och bekväm plats att vila fötterna på, men pallen kan även användas som en extra sittplats för dina gäster eller som en praktisk avlastningsplats att ställa ifrån dig brickan på.

Stabil stomme och bekväm stoppning

Brasilia har fyra robusta ben av massiv ek eller valnöt, och en vackert välvd kudde med en dämpande stoppning av kallhärdat skum. Pallen är sedan klädd i tyg eller läder, som bidrar till dess lyxiga men samtidigt varma uttryck.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft