TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Vernazza Soft Fabric

 • På rea!

Vernazza Soft Fabric ™ är en bekväm gamingstol klädd i tåligt möbeltyg, med lutbar rygg och låsbar gunga. Stolen har ett rymligt och bekvämt säte som du kan sitta många timmar i med hög komfort.

 • Mjuk och slitstark tygklädsel.
 • Rymlig sits samt ryggstöd. 
 • Bekväma kuddar ger extra stöd åt nacke och ländrygg.
 • Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 145 kg.
 • Professionell lutningsmekanism och 3D-armstöd.
 • Robust metallram och aluminiumbas med hjul. 
4 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Blue
Blue
Light Grey
Dark Grey
Ash
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Vernazza Soft Fabric ™ är en bekväm gamingstol klädd i tåligt möbeltyg, med lutbar rygg och låsbar gunga. Stolen har ett rymligt och bekvämt säte som du kan sitta många timmar i med hög komfort.

 • Mjuk och slitstark tygklädsel.
 • Rymlig sits samt ryggstöd. 
 • Bekväma kuddar ger extra stöd åt nacke och ländrygg.
 • Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 145 kg.
 • Professionell lutningsmekanism och 3D-armstöd.
 • Robust metallram och aluminiumbas med hjul. 

Mjuk och slitstark tygklädsel

Denna gamingstol är klädd i ett mjukt men slitstarkt möbeltyg som bidrar till att hålla kroppen sval, även under intensiva matcher. Tyget är även väldigt tyst då det, till skillnad från läder och konstläder, inte ger ifrån sig några knarrande ljud när du rör dig i stolen. 

Med bekväma kuddar i nacke och ländrygg

Arozzi Vernazza i möbeltyg, är ergonomiskt utformad för att du ska kunna sitta med god kroppshållning och rätt stöd. Därför kommer stolen utrustad med mjuka kuddar i nacke och ländrygg, som du lätt justerar efter dina egna behov. 

Utrustad med 3D-armstöd

Stolen kommer utrustad med bekväma 3D-armstöd som ger mycket bra stöd åt dina underarmar och armbågar. Armstöden är enkla att justera och går att reglera i höjd, vinkel (inåt, utåt), samt position (framåt, bakåt). 

Gunga som går att låsa

Stolens gunga är låsbar, vilket innebär att du kan låsa hela sätets lutning i allt från en upprätt till en mer bakåtlutad position. Detta gör att du enkelt kan hitta den lutning som passar dig och din dagsform bäst. 


Knäledsgunga med justerbart motstånd

Gamingstolen är utrustad med en knäledsgunga, vilket gör att stolen rör sig likt en gungstol när du lutar dig bakåt. Gungan har en lutningskapacitet på 12 grader och ett justerbart motstånd som du enkelt anpassar efter din egen kropp.


Professionell lutningsmekanism 

Arozzi Vernazza kommer med en professionell lutningsmekanism som låter dig luta och låsa ryggstödet i steg om fyra grader, upp till totalt 165 grader. En väldigt trevlig och behaglig funktion när du behöver ta igen dig efter en hård match. 

Produktdetaljer

Artikelnummer VERNAZZA-SFB-BL
Varumärke Arozzi
Sitthöjd 480 - 570 mm
Sittbredd 310 mm
Sittdjup 520 mm
Armstödshöjd 650 - 810 mm
Vikt 26 kg
Armstöd Ja
Höjd på ryggstöd 860 mm
Bredd på ryggstöd 460 mm
Arozzi

Arozzi är speciellt inriktade mot gaming och är ett välkänt varumärke över stora delar av världen. De producerar allt som har med gaming att göra och är särskilt uppskattade för sina bekväma, snygga och prisvärda gamingstolar. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft