Glas Glass

Glass är ett cylinderformat och minimalistiskt glas som som finns i tre olika storlekar att välja mellan. Glasen är stapelbara och passar perfekt för de allra flesta tillfällen, såväl till vardags som till fest.

 • Säljes i pack om 4 (priset gäller per styck).
 • Elegant och stilren design.
 • Kommer i tre olika storlekar.
 • Passar för alla tillfällen.
30,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Small
Small
Medium
Large
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Glass är ett cylinderformat och minimalistiskt glas som som finns i tre olika storlekar att välja mellan. Glasen är stapelbara och passar perfekt för de allra flesta tillfällen, såväl till vardags som till fest.

 • Säljes i pack om 4 (priset gäller per styck).
 • Elegant och stilren design.
 • Kommer i tre olika storlekar.
 • Passar för alla tillfällen.

Mångsidigt glas i minimalistisk design

Glaset Glass är användbart till alla olika typer av tillfällen tack vare den stilrena designen och de olika storlekarna. Den minsta storleken passar även bra att använda till dessert eller att servera snacks ur.

Produktdetaljer

Artikelnummer 502710
Varumärke HAY
Höjd 6 / 9 / 12 cm
Diameter 8,5 cm
Material Glas
Volym 22 / 36 / 49 cl
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser