Pastille w182 Kort Arm - Golvlampa Graphite Black
Pastille w182 Kort Arm - Golvlampa Graphite Black
BRA
PRIS!

Golvlampa Pastille w182 - Kort arm

 • -17,00 kr

Pastille w182 är en sober golvlampa i en flexibel design med lamphuvud som både går att rotera och vrida. Lampan har en låg höjd på 88 centimeter som gör den utmärkt ihop med låga loungemöbler.

 • Skärm som kan vridas åt sidorna.
 • Kan rotera 360° runt sin egen axel.
 • Går att dimra.
 • Återvinningsbar biopolyamid.
 • Strömbrytare och dimmer på stativets topp.
 • Med CoB LED (ca 50 000h).
BRA PRIS!
5 273,00 kr
5 290,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Graphite Black
Graphite Black
Olive Green
Soft White
Oxide Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pastille w182 är en sober golvlampa i en flexibel design med lamphuvud som både går att rotera och vrida. Lampan har en låg höjd på 88 centimeter som gör den utmärkt ihop med låga loungemöbler.

 • Skärm som kan vridas åt sidorna.
 • Kan rotera 360° runt sin egen axel.
 • Går att dimra.
 • Återvinningsbar biopolyamid.
 • Strömbrytare och dimmer på stativets topp.
 • Med CoB LED (ca 50 000h).

Flexibel design låter dig rikta ljuset

Det flexibla lamphuvudet går både att vrida åt sidorna samt rotera 360 grader runt sin egen axel. Detta gör det enkelt för dig att rikta ljuset dit du vill, exempelvis mot en vägg för bakgrundsbelysning eller nedåt vid läsning. 

Behagligt sken som går att dimra

Den stora skärmen kommer med flimmerfri CoB LED och ett konkavt bländskydd. Tack vare detta ger lampan ifrån sig ett behagligt varmvitt sken som även går att dimra via strömbrytaren högst upp på stativet.

Återvinningsbar biopolyamid

Pastille w182 har smäckert stativ samt lamphuvud i biopolyamid som till 60 procent består av biologiskt material från ricinplantan. Lampan är därmed återvinningsbar, vilket gör den till ett elegant och miljövänligt val. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 182F19011
Varumärke Wästberg
Höjd 88 cm
Djup 24 cm
Vikt 3,4 kg
Material Solid glasfiberarmerad bio-polyamid
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla COB LED 6W
Spänning 100-240 V
Funktioner Riktbar
Ljustemperatur 2700 K
Formgivare Kim Colin & Sam Hecht

Varumärke Wästberg

Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft