Golvlampa A811

Golvlampan A811 är en tidlös ikon inom funktionalistisk design, med sitt vackra och distinkta uttryck. Det läderbeklädda stativet skapar en härlig kontrast mot det mjuka ljuset som flödar genom skärmen.

  • Skärm som tillverkas för hand.
  • Elegant och tidlös design.
  • Sladd på 2,5 m medföljer.
  • Tillverkad i Finland.
21 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nickelpläterad mässing
Nickelpläterad mässing
Polerad mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Golvlampan A811 är en tidlös ikon inom funktionalistisk design, med sitt vackra och distinkta uttryck. Det läderbeklädda stativet skapar en härlig kontrast mot det mjuka ljuset som flödar genom skärmen.

  • Skärm som tillverkas för hand.
  • Elegant och tidlös design.
  • Sladd på 2,5 m medföljer.
  • Tillverkad i Finland.

Iögonfallande design

A811 präglas av sin eleganta och mycket distinkta design, där stativet klädd med svart läder gör att blicken naturligt riktas mot lampan och samtidigt låter den ta sin plats i rummet. Den handgjorda skärmen med lameller i olika nivåer skapar ett härligt, nedåtriktat ljusspel.

Produktdetaljer

Artikelnummer 29000502
Varumärke Artek
Höjd 160 cm
Djup 45 cm
Material Stål, mässing, läder
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Artek
Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft