Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Blossi

Blossi är en sofistikerad golvlampa i en minimalistisk design där ljuskällan lyser upp en metallskiva som reflekterar ljuset utåt. En tidlös lampa som ger hemmet eller loungen en exklusiv känsla.

 • Munblåst glas (opalt eller klart). 
 • Integrerad LED med varmvitt sken.
 • 2m sladd med dimmer. 
9 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nordic Gold/Clear
Nordic Gold/Clear
Black/Opal White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Blossi är en sofistikerad golvlampa i en minimalistisk design där ljuskällan lyser upp en metallskiva som reflekterar ljuset utåt. En tidlös lampa som ger hemmet eller loungen en exklusiv känsla.

 • Munblåst glas (opalt eller klart). 
 • Integrerad LED med varmvitt sken.
 • 2m sladd med dimmer. 

Skärm i opalt eller klart glas

Lampan går att få i två utföranden varav den ena har skärm i opalglas samt svart stativ, och den andra har skärm i klarglas samt guldfärgat stativ. Den opala skärmen ger ett samlat, mjukt sken medan den i klarglas ger ett mer spritt och diffust ljus. 

Specialdesignad LED

Blossi har en specialdesignad LED-belysning vars sken är riktat nedåt mot en rund metallplatta. Metallplattan reflekterar ljuset utåt vilket ger ett trevligt och varmt sken.

Inspirerad av hösten

Serien Blossi är inspirerad av det varma sken som uppstår under den nordiska hösten. Alla lampor i serien är därför utformade för att ge ifrån sig ett mjukt, spritt sken.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2027003
Varumärke Nuura
Höjd 120 cm
Diameter 29 cm
Material Glas, Metall
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Funktioner Dimmer på kabel
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft