Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Spigolo

Golvlampa Spigolo består av en rektangulär konstruktion med integrerad LED-belysning i tre av sidorna. Samtliga ljuskällor går att rotera 360 grader, vilket kan ge såväl direkt som indirekt ljus.

 • Låter dig rikta ljuset åt olika håll (roterbar i 360°).
 • Energisnåla, integrerade LED-lampor.
 • Med varmvitt ljus.
 • Svart eller vitt utförande.
 • Kabel på 4,5 meter medföljer.
13 595,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit 3000K
Vit 3000K
Varmvit 2700K
Svart
Vit
Svart
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampa Spigolo består av en rektangulär konstruktion med integrerad LED-belysning i tre av sidorna. Samtliga ljuskällor går att rotera 360 grader, vilket kan ge såväl direkt som indirekt ljus.

 • Låter dig rikta ljuset åt olika håll (roterbar i 360°).
 • Energisnåla, integrerade LED-lampor.
 • Med varmvitt ljus.
 • Svart eller vitt utförande.
 • Kabel på 4,5 meter medföljer.

Med tre roterbara lysrör

Golvlampa Spigolo kommer med två stycken horisontella lysrör upptill och ett vertikalt på ena långsidan. Samtliga är dimbara samt går att rotera 360 grader vilket låter dig justera och anpassa ljuset med mycket hög precision.

Kan bli en naturlig rumsavdelare

Spigolo har en minimalistisk design med en nätt ram i vitt eller svart som passar perfekt in i alla moderna inredningar. Tack vare sin storlek kan Spigolo även fungera som en naturlig rumsavdelare genom att exempelvis rama in soffan.

Produktdetaljer

Artikelnummer SPI LNN 23
Varumärke Nemo Lighting
Höjd 178 cm
Bredd 64 cm
Djup 44 cm
Material ABS, Aluminium, Plast
Ljuskälla LED
IP-klass IP20
Sladdlängd 4,5 m
Ljuskälla ingår Ja
Volt 110/240V
Funktioner Dimbar, Justerbar 360°
Ljustemperatur 2700K/3000K
Formgivare Studiocharlie

Varumärke Nemo Lighting

Nemo Lighting

Nemo Lighting är en italiensk designbyrå som helt inriktar sig på belysning. Byrån grundades år 1993 av Franco Cassina, och har sedan dess byggt upp både en nutida kollektion och en master-kollektion bestående av stora namn så som Charlotte Perriand, Franco Albini och Le Corbusier. Nemo Lighting har sitt huvudkontor i Milano och säljer sina produkter i över 40 länder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft