Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Owalo 7010

Owalo 7010 är en smäcker golvlampa där skärmen består av tunna lameller i björkträ. Lampan kommer med integrerad LED som ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar perfekt i hemmet.

 • Inbyggd LED-belysning.
 • Skärm i PEFC-certifierat björkträ med eller utan laminat/faner.
 • Sladd (3m) utrustad med strömbrytare medföljer.
 • Tillverkad för hand i Finland.
9 650,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Valnöt
Björk
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Owalo 7010 är en smäcker golvlampa där skärmen består av tunna lameller i björkträ. Lampan kommer med integrerad LED som ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar perfekt i hemmet.

 • Inbyggd LED-belysning.
 • Skärm i PEFC-certifierat björkträ med eller utan laminat/faner.
 • Sladd (3m) utrustad med strömbrytare medföljer.
 • Tillverkad för hand i Finland.

Luftig skärm i flera utföranden

Owalo 7010 har en vacker och luftig skärm som består av tunna, formpressade lameller av PEFC-certifierat björkträ. Skärmen går att beställa i ren björk eller med vit alternativt svart laminat, samt med valnötsfaner. 

Inbyggd LED med varmvitt sken

Golvlampan kommer med en inbyggd LED-belysning som sprider ett mjukt, varmvitt sken som bidrar till en avslappnad atmosfär. Ställer du dessutom lampan nära en vägg skapar skärmens lameller ett elegant mönster över ytan.

Produktdetaljer

Artikelnummer 7010VA
Varumärke Secto DESIGN
Höjd 168 cm
Material Björk
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Funktioner Ej Dimbar
Ljustemperatur 2850K
Formgivare Seppo Koho
Secto DESIGN

Secto Design är ett finskt varumärke som designar lampor i björk. Deras luftiga design har tagit världen med storm och säljs nu i över 70 olika länder. Alla deras lampor tillverkas av begåvade hantverkare i deras fabrik i Heinola, Finland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft