Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-19%

Golvlampa Ray

 • -1 315,00 kr

Golvlampan Ray präglas av sitt skandinaviskt minimalistiska uttryck, där ek och stål möts på ett delikat sätt. Skärmen består av ett träklot monterat med magneter inuti stålskalet, vilket låter dig rikta ljuset.

 • Med riktbart ljus.
 • Nordisk design.
 • I FSC® certifierad ek.
 • Textilsladd på 2 m medföljer.
5 310,00 kr
6 625,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampan Ray präglas av sitt skandinaviskt minimalistiska uttryck, där ek och stål möts på ett delikat sätt. Skärmen består av ett träklot monterat med magneter inuti stålskalet, vilket låter dig rikta ljuset.

 • Med riktbart ljus.
 • Nordisk design.
 • I FSC® certifierad ek.
 • Textilsladd på 2 m medföljer.

Minimalistisk design

Ray kommer i en avskalad design som är lätt att tycka om. Lampan kombinerar det mjuka träet med det hårda stålet på ett delikat sätt, i en stil som andas smäcker skandinavisk minimalism och som enkelt smälter in i alla miljöer.

Med ett riktbart ljus

Ray har en lika snygg som funktionell lampskärm, bestående av ett lackerat klot i ek som monteras inuti det tunna stålskalet med hjälp av magneter. Tack vare detta tillåts du smidigt rikta ljuset dit du önskar, och därför passar Ray särskilt bra vid skrivbordet eller i läshörnan.

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Lampans träkula är tillverkad av FSC-certifierat massivt ekträ, vilket innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft