Hatthylla Bill

Bill är en serie krokar, hängare och annan hallförvaring designad av Louise Hederström. Den karaktäristiska designen med träknoppar och metalltråd ger ett stilrent, nordiskt uttryck.

 • Klimatvänligt val!
 • Med 6 eller 9 krokar.
 • Trä från hållbara skogsbruk.
 • I återvunnen metall.
 • Vattenbaserad bets och lack.
 • Tillverkad i Småland.
1 695,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
White
Black
White
Black / Walnut
B: 71,4 cm
B: 71,4 cm
B: 102 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bill är en serie krokar, hängare och annan hallförvaring designad av Louise Hederström. Den karaktäristiska designen med träknoppar och metalltråd ger ett stilrent, nordiskt uttryck.

 • Klimatvänligt val!
 • Med 6 eller 9 krokar.
 • Trä från hållbara skogsbruk.
 • I återvunnen metall.
 • Vattenbaserad bets och lack.
 • Tillverkad i Småland.

Bill – en klassisk kollektion med lekfulla former

Bill-serien är designad av Louise Hederström, som fick i uppdrag att formge en krok till ett stadsbibliotek. Designen blev snabbt uppskattad och den lekfulla kroken fick snart sällskap av en skohylla, hatthylla, klädhängare och fler krokar i olika storlekar. De runda träknopparna ger Bill sitt karaktäristiska utseende, och gör att alla delar i serien går att matcha med varandra!

Träknoppar från hållbara skogsbruk

De vackra, och för Bill mycket signifikanta, träknopparna är tillverkade av björk eller ask som har betsats i en fin valnötston. Oavsett vilken variant du väljer kommer träet från hållbara skogsbruk, vilket gör att du alltid kan vara säker på att din hatthylla är framtagen med vår planets bästa i fokus.

Om formgivaren – Louise Hederström

Louise Hederström (f. 1973) är en svensk möbeldesigner baserad i Malmö, utbildad vid Beckmans Designhögskola. Hennes design inspireras av den omgivning hon har runt sig vilket bidrar till hennes så tydliga formspråk där lekfullhet och funktionalitet är två viktiga beståndsdelar. Med fokus på hållbarhet är Louise noga med vilka fabriker och material hon arbetar med, samtidigt som hon skapar ständigt attraktiv design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft