Brizley hotellsäng exklusiv 90 x 200 Nyhet

Brizley hotellsäng exklusiv 90 x 200

Brizley hotellsäng exklusiv passar dig som är ute efter säng med hög komfort och lyxkänsla i sovrummet.

Mer detaljer

Ny produkt

3 095 krexkl. moms

- +

 
Mer info

Ett genuint hantverk

Det är ett genuint hantverk som ligger bakom alla våra möbler från Brizley. Sofforna och sängarna byggs och monteras ihop för hand. Textilierna sys till i fabriken och möblerna kläs med stor omsorg för bästa resultat. Väljer du en möbel från Brizley garanterar vi dig ett genuint hantverk som håller i många år framöver

Tillverkad i Europa

Sängen och tygerna tillverkas i Europa. Stommen utgörs utav träslaget gran från Europas skogar. I och med att all tillverkning sker i Europa så kan vi säkerställa att sängarna är av högsta kvalité.

10 år garanti

Vi har med stolthet valt den svenska tillverkaren Brizley, som har full kontroll över tillverkningen när det kommer till soffor och sängar och därför kan vi tillsammans med Brizley erbjuda 10 års garanti på dessa produkter. Vi strävar alltid efter att kunna ge våra kunder den bästa garantin och en så hög köptrygghet som möjligt. Garantin gäller på ram och resårbrott orsakade av material eller tillverkningsfel. Vill du veta mer om våra garantier är du alltid välkommen att kontakta oss!

Skötselråd

Tag för vana att minst två gånger per år vända madrasserna, för att jämna ut belastningen och förlänga sängens livslängd. Vänd madrasserna upp och ned samt vrid madrasserna så att huvud- och fotändan byter plats 1-2 gånger per år. Har du hårda golv rekommenderar vi att benen förses med filttassar.

30 andra produkter i samma kategori:

Kan vi hjälpa er med något?

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er inom kort!

Företag:
Namn:
Tel:
Epost:
Meddelande:

Tel: 08-444 54 24

E-post: info@dpj.se

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå vidare