Höj och sänkbart skrivbord, vitt stativ och björkskiva - Standard

Ett höj- och sänkbart skrivbord från Direkt Interiör som är ett stabilt skrivbord av hög kvalitet med en stilren och tidlös design. Skrivbordet har ett vitt motordrivet stativ samt en kraftig bordsskiva med en yta av björklaminat som tål alla de påfrestningar som kan uppstå på ett kontor. 

Detta höj- och sänkbara skrivbordet passar perfekt för dig som enkelt vill kunna variera din arbetsposition under dagen. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

inkl. moms

ord.pris: 6 238 krinkl. moms

Spara 2 513 kr

 Leveranstid 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Över 100 olika färg- och storlekskombinationer

Skrivbordet har en fin och tidlös design med bordsskiva i björklaminat och vitt stativ. Det höj- och sänkbara skrivbordet går att få i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån olika miljöer samt behov. Skrivbordet går även att få i andra färger på både skivan samt stativet. 

Det T-formade vitlackerade stativet är stabilt och erbjuder bra med benutrymme under skrivbordet. Stativet har även en väldigt flexibel konstruktion och kan enkelt justeras i bredd för att passa olika stora bordsskivor. Detta gör det enkelt för dig som i framtiden vill uppgradera din storlek på skrivbordet med att bara köpa en ny bordsskiva. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet har en 22 mm tjock skiva som består utav en spånskiva med hög densitet med en yta av vit laminat. 

Bordet väger mellan 30–38 kg beroende på storleken på bordsskivan.

Bordsskivan kommer inte med förborrade hål. Skivan skruvas enkelt fast i stativet underifrån.

För att enkelt hålla ordning och reda på din arbetsplats rekommenderar vi att du väljer till ett kabeldike till ditt skrivbord för dina kablar samt våra tillbehörs-set så du på ett snyggt och ordnat sätt kan förvara dina papper och pennor. Glöm inte att en bra arbetsplatsmatta kan vara nödvändig ifall du planerar att stå upp och jobba vid ditt skrivbord då mattan ger dig och din kropp en mjuk dämpning. 

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att välja rätt storlek på ditt skrivbord samt välja ut en bra ergonomisk kontorsstol som uppfyller dina krav om behovet finns. 

Stå upp och jobba – ökad förbränning!

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Detta beror förstås på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre grad än när du sitter ner och jobbar.

Håll dig friskare genom att stå

Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar som övervikt, diabetes, högt blodtryck, samt hjärt- och kärlsjukdomar.

I upprättstående läge minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Det skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta.

Ställ dig upp och bli smärtfri

Långa stunder av stillasittande ger ofta värk i rygg, nacke och skuldror. Vilket är starka signaler på att vi sitter ner för mycket.
Belastningen på ryggens diskar ökar när du sitter ner och ju mer framåtlutad ställning du har på stolen, desto högre belastning läggs på ryggen, som svarar med smärta.

Höj upp bordet, ställ dig upp och aktivera kroppens muskler istället.

 
Specifikationer
Höjd70-117 cm
Vikt30-38 kg
Motorer1 st
Lyftkraft80 kg
Drifthastighet25 mm/sek
Slaglängd470 mm
Garanti12 år

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan