Fällbord Quickly

Quickly är ett hopfällbart bord, designat av erkända Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen för Lammhults i Småland. Bordet kan staplas upp till sju stycken ovanpå varandra och går snabbt att fälla ihop, något som namnet skvallrar om. 

 • Enkel design.
 • Kan staplas på höjd.
 • Smidigt hopfällbara ben.
5 518,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Quickly är ett hopfällbart bord, designat av erkända Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen för Lammhults i Småland. Bordet kan staplas upp till sju stycken ovanpå varandra och går snabbt att fälla ihop, något som namnet skvallrar om. 

 • Enkel design.
 • Kan staplas på höjd.
 • Smidigt hopfällbara ben.

Arbeta effektivt

Quickly är bordet för platser där du kan behöva ett bord du enkelt kan sätta upp och fälla ihop. Samtidigt som det inte stjäl för mycket utrymme vid förvaring. Har du en yta som ofta flyttas beroende på antalet deltagare? Då är Quickly bordet du letar efter.

Material

Bordsskivan är av en 2 cm tjock vitgrå melaminskiva som är på MDF och med matchande plastkantlist. De förkromade fällbara benbågarna är 3 cm diameter och med några handgrepp blir skivan ett uppfällt arbetsbord. 

Om formgivarna – Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen

Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen är båda födda i Danmark, 1947 respektive 1943. De är utbildade i Danmark och har studerat möbeltillverkning och allt vad det innebär. De har arbetat för Lammhults sedan mitten av 80-talet och har sedan dess varit en viktig del av Lammhults förändringsprocess mot att bli ett mer internationellt företag. De är två av Skandinaviens mest kända och framgångsrika möbelformgivare och arbetar alltid för att nå bästa möjliga standard. För Foersom och Hiort-Lorenzen är det av stor vikt att hela arbetsprocessen, från uppstart och samarbete till slutprodukt, genomsyras av god kvalitet.

”Kunskap och innovation är två grundläggande fundament för att lyckas” – Peter Hiort-Lorenzen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft