Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Hylla One Step Up - Hög

One Step Up är en vacker, stegliknande hylla med fem hyllplan där du enkelt kan visa upp dina favoritsaker. Ställ vid en vägg eller skapa en luftig rumsavdelare genom att ställa den utåt i rummet. 

 • Lätt att montera.
 • Stabil ram i ask.
 • Tåliga, lättstädade hyllplan i stål.
 • Kan belastas med 15 kg per hyllplan. 
5 785,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

One Step Up är en vacker, stegliknande hylla med fem hyllplan där du enkelt kan visa upp dina favoritsaker. Ställ vid en vägg eller skapa en luftig rumsavdelare genom att ställa den utåt i rummet. 

 • Lätt att montera.
 • Stabil ram i ask.
 • Tåliga, lättstädade hyllplan i stål.
 • Kan belastas med 15 kg per hyllplan. 

Modern hylla med industriell känsla

One Step Up är en modern hylla i ljusa material där gångjärnen högst upp lämnats synliga för en industriell känsla. Även hyllplanen i stål bryter av mot det varma träet, vilket bidrar till hyllans välbalanserade uttryck.

Stabil konstruktion som kan stå mitt i rummet

One Step Up är bredare nedtill än upptill vilket ger en väldigt stadig konstruktion. Tack vare detta kan du ställa hyllan mitt i ett rum, exempelvis bakom en soffa, eller utåt i rummet för att dela av ytan.

Lätt att montera

Hyllan levereras i två platta paket och är väldigt enkel att montera. Det enda du behöver göra är att vika ut ramen för att sedan lägga på hyllplanen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft