Organised Kombination 18 - Hög bokhylla med lådor

  • Ny

Färdig kombination av Organised hyllsystem i neutrala färger som passar in i de flesta miljöer. Hyllan har två lådhurtsar samt sex hyllplan som kan placeras på valfria höjder, vilket ger dig en flexibel hyllösning som kan anpassas efter dina behov.

  • Smart förvaring med öppna hyllplan samt två lådhurtsar.
  • Sidogavlar med ställbara fötter.
  • Funktionell design som går att bygga ut.
13 160,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Vit/Vit/Ek
Vit/Vit/Vit
Vit/Vit/Ek
Svart/Svart/Svart
Svart/Svart/Ek
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Färdig kombination av Organised hyllsystem i neutrala färger som passar in i de flesta miljöer. Hyllan har två lådhurtsar samt sex hyllplan som kan placeras på valfria höjder, vilket ger dig en flexibel hyllösning som kan anpassas efter dina behov.

  • Smart förvaring med öppna hyllplan samt två lådhurtsar.
  • Sidogavlar med ställbara fötter.
  • Funktionell design som går att bygga ut.

Flexibel och funktionell design

Med ett smart hyll- och förvaringssystem från Organised får du en praktisk och flexibel lösning för såväl kontoret eller loungen som det privata hemmet. Hyllsystemet låter dig bygga upp en stilren väggförvaring som går att anpassa både efter dina behov och den miljö du placerar den i.

Väggfast bokhylla som smälter in

Bokhyllan kommer med tre höga gavlar i en luftig design av pulverlackerad metall som gör att de smälter in med resten av inredningen. Tack vare den smarta utformningen med ribbor tillåts du själv bestämma både hur många hyllplan du vill ha och på vilken höjd de, samt de två lådhurtsarna, ska sitta.

Flytta om som du vill

Både lådhurtsar och hyllplan är flyttbara vilket gör att du enkelt kan anpassa ditt hyllsystem genom att exempelvis öka eller minska avståndet mellan hyllplanen, så att det passar de saker du vill ställa i det. Varje hyllplan kan belastas med högst 15 kg jämnt fördelat över hela ytan.

Visa upp eller göm undan

Kombination 18 från Organised kombinerar sex öppna hyllplan med två lådhurtsar, vilket ger dig en stor frihet att välja vad du vill ha framme och vad du vill gömma undan. Detta gör att din bokhylla får ett fint och städat uttryck samtidigt som du får en praktisk förvaringsmöbel.

Kombinationen innehåller:

  • 3 stycken (1x1-pack + 2x2-pack) golvgavlar (H204,8xD36 cm)
  • 6 stycken (2x3-pack) hyllplan (B80xD36 cm)
  • 2 stycken lådhurts (B80xH42,7xD36 cm).

Gavlarna måste fästas i vägg. Säkerställ att relevant skruv och plugg används beroende på material och konstruktion i vägg.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft