Organised Kombination 24 - Arbetsplats med lådor

Färdig kombination av Organised hyllsystem i neutrala färger som passar in i de flesta miljöer. Med en arbetsskiva, lådhurts och tidskriftshylla samt tre flyttbara hyllplan får du en lika flexibel som praktisk lösning för kontoret eller hemarbetsplatsen.

 • Smart förvaring både hyllplan, en lådhurts samt en arbetsskiva.
 • Perfekt för såväl kontoret som hemarbetsplatsen.
 • Sidogavlar med ställbara fötter.
 • Funktionell design som går att bygga ut.
9 210,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Vit/Vit/Ek
Vit/Vit/Vit
Vit/Vit/Ek
Svart/Svart/Svart
Svart/Svart/Ek
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Färdig kombination av Organised hyllsystem i neutrala färger som passar in i de flesta miljöer. Med en arbetsskiva, lådhurts och tidskriftshylla samt tre flyttbara hyllplan får du en lika flexibel som praktisk lösning för kontoret eller hemarbetsplatsen.

 • Smart förvaring både hyllplan, en lådhurts samt en arbetsskiva.
 • Perfekt för såväl kontoret som hemarbetsplatsen.
 • Sidogavlar med ställbara fötter.
 • Funktionell design som går att bygga ut.

Flexibel och funktionell design

Med ett smart hyll- och förvaringssystem från Organised får du en praktisk och flexibel lösning för såväl kontoret som det privata hemmet. Hyllsystemet låter dig bygga upp en stilren väggförvaring som går att anpassa både efter dina behov och den miljö du placerar den i.

Väggfast arbetsplats som smälter in

Gavlarna kommer i en luftig design av pulverlackerad metall som gör att hyllsystemet smälter in med resten av inredningen. Tack vare den smarta utformningen med ribbor tillåts du själv bestämma hur du vill att de olika delarna ska kombineras med varandra, på vilken plats och vilken höjd de ska sitta.

Flytta om som du vill

Samtliga delar är flyttbara vilket gör att du enkelt kan anpassa ditt hyllsystem genom att exempelvis byta plats på de olika delarna, så att det passar de saker du vill ställa i det. Varje hyllplan samt arbetsskivan kan belastas med högst 15 kg jämnt fördelat över hela ytan.

Visa upp eller göm undan

Kombination 24 kombinerar öppna hyllplan med stängbara lådor, vilket ger dig stor frihet att välja vad du vill låta stå framme och vad du vill gömma undan. Detta gör att din arbetsplats får ett fint och städat uttryck samtidigt som du får en praktisk förvaringsmöbel.

Kombinationen innehåller:

 • 3 stycken (1x1 + 1x2-pack) golvgavlar (H143,6xD36 cm)
 • 3 stycken (1x3-pack) hyllplan (B80xD36 cm)
 • 1 stycken tidskriftshylla (B80xD36 cm)
 • 1 stycken lådhurts (B80xH42,7xD36 cm)
 • 1 stycken arbetsskiva (B80xD60 cm).

Gavlarna måste fästas i vägg. Säkerställ att relevant skruv och plugg används beroende på material och konstruktion i vägg.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft