Vårt bästa pris

Hylla P.U - Låg

 • −40%

P.U är en öppen hylla med hyllplan i olika storlekar och nivåer som bildar ett lekfullt mönster. Ger ett luftigt intryck och skapar plats för förvaring av böcker, växter och inredningsdetaljer.

 • Fem hyllplan för mycket förvaring.
 • Asymmetriskt mönster skapar vacker silhuett.
 • Öppen och luftig design.
Bra deal!
4 980,00 kr
Rek. pris: 8 300,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Black
Black
White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

P.U är en öppen hylla med hyllplan i olika storlekar och nivåer som bildar ett lekfullt mönster. Ger ett luftigt intryck och skapar plats för förvaring av böcker, växter och inredningsdetaljer.

 • Fem hyllplan för mycket förvaring.
 • Asymmetriskt mönster skapar vacker silhuett.
 • Öppen och luftig design.

Stilren och luftig design

P.U har en stilren design med en twist då hyllplanen har olika storlekar och placeringar. Detta skapar skapar en levande och lekfull silhuett med mycket luft emellan vissa hyllplan. Den tunna ramen i stål tillsammans med det mjuka träet skapar en fin kontrast och ger ett vackert uttryck till rummet där hyllan placeras.

Skapa plats för förvaring på kontoret

Hyllan P.U har fem hyllplan i olika storlekar vilket skapar mycket plats för förvaring. Använd hyllan för att samla papper och böcker eller placera blommor och dekoration på de olika hyllplanen för att skapa en personlig och vacker möbel till kontoret.

Specifikation

 • Hyllplanens maxvikt: 5 kg.
 • Ram i stål.
 • Hyllplan i mangoträ.
 • Lätt att montera.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft