Hylla Woody

Woody är en modern hylla med ett industriellt formspråk med blottlagda detaljer som framhäver hyllans konstruktion. Perfekt som rymlig bokhylla eller praktiskt sidobord på kontoret eller i hemmet.  

 • Hyllplan i slitstarkt, pulverlackerat stål.
 • Stomme i solid, obehandlad ek.
 • Kan stå fritt eller mot en vägg.
 • Modern och luftig design.
2 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
L: 75,5 x H: 85,5
L: 75,5 x H: 85,5
L: 75,5 x H: 196.5
L: 206,5 x H: 85,5
L: 206,5 x H: 196.5
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Woody är en modern hylla med ett industriellt formspråk med blottlagda detaljer som framhäver hyllans konstruktion. Perfekt som rymlig bokhylla eller praktiskt sidobord på kontoret eller i hemmet.  

 • Hyllplan i slitstarkt, pulverlackerat stål.
 • Stomme i solid, obehandlad ek.
 • Kan stå fritt eller mot en vägg.
 • Modern och luftig design.

Mångsidig förvaring

Hyllan Woody finns att välja i flera olika höjder och bredder, vilket gör det möjligt för dig att hitta en hylla som passar dina behov. De lägre hyllorna gör sig bland annat bra som sidobord, medan de högre passar lika bra för förvaring av matvaror som av böcker.

Slitstarka hyllplan i stål

De smäckra hyllplanen kommer i pulverlackerat stål och är därför väldigt slitstarka. Stålet gör även att hyllplanen är lätta att rengöra då du kan torka av dem med en vanlig trasa.

Naturnära känsla med stomme i solid ek 

Hyllans vackra stomme är tillverkad i solid ek och har en stegliknande konstruktion där trädelarna är korslagda i ändarna. Det obehandlade träet ger hyllan en naturnära känsla som bidrar till att skapa en varm atmosfär i rummet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 102591
Varumärke HAY
Höjd 85,5 / 196,5 cm
Bredd 206,5 / 75,5 cm
Djup 44,5 cm
Material Ek, Stål
Montering Montering krävs
Formgivare HAY

Nerladdning

HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser