info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
HAY

Hylla Woody

Woody är en modern hylla med ett industriellt formspråk med blottlagda detaljer som framhäver hyllans konstruktion. Perfekt som rymlig bokhylla eller praktiskt sidobord på kontoret eller i hemmet.  

 • Hyllplan i slitstarkt, pulverlackerat stål.
 • Stomme i solid, obehandlad ek.
 • Kan stå fritt eller mot en vägg.
 • Modern och luftig design.
2 775,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
L: 75,5 x H: 85,5
L: 75,5 x H: 85,5
L: 75,5 x H: 196.5
L: 206,5 x H: 85,5
L: 206,5 x H: 196.5
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Woody är en modern hylla med ett industriellt formspråk med blottlagda detaljer som framhäver hyllans konstruktion. Perfekt som rymlig bokhylla eller praktiskt sidobord på kontoret eller i hemmet.  

 • Hyllplan i slitstarkt, pulverlackerat stål.
 • Stomme i solid, obehandlad ek.
 • Kan stå fritt eller mot en vägg.
 • Modern och luftig design.

Mångsidig förvaring

Hyllan Woody finns att välja i flera olika höjder och bredder, vilket gör det möjligt för dig att hitta en hylla som passar dina behov. De lägre hyllorna gör sig bland annat bra som sidobord, medan de högre passar lika bra för förvaring av matvaror som av böcker.

Slitstarka hyllplan i stål

De smäckra hyllplanen kommer i pulverlackerat stål och är därför väldigt slitstarka. Stålet gör även att hyllplanen är lätta att rengöra då du kan torka av dem med en vanlig trasa.

Naturnära känsla med stomme i solid ek 

Hyllans vackra stomme är tillverkad i solid ek och har en stegliknande konstruktion där trädelarna är korslagda i ändarna. Det obehandlade träet ger hyllan en naturnära känsla som bidrar till att skapa en varm atmosfär i rummet. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft