String Kombination E Svart
String Kombination E Svart

String Vägghylla - Hall R

Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger  som passar in i de flesta hem och kontor.

 • 2 stycken String golvgavlar H200xD30
 • 1 stycken String metallhyllplan hög B78xD30cm 
 • 1 stycken String metallhyllplan låg B78xD30 cm
 • 2 stycken String skohyllor B78xD30.
 • 1 String stång B78.
 • 1 5-pack J-krok
5 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Beige
Beige
Grå
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger  som passar in i de flesta hem och kontor.

 • 2 stycken String golvgavlar H200xD30
 • 1 stycken String metallhyllplan hög B78xD30cm 
 • 1 stycken String metallhyllplan låg B78xD30 cm
 • 2 stycken String skohyllor B78xD30.
 • 1 String stång B78.
 • 1 5-pack J-krok

Hyllplan i metall med hög kant

Hyllplanen i metall ger din stringhylla en industriell och modern känsla. Ena hyllplanet kommer med en hög kant på sju centimeter som säkerställer att dina saker ligger tryggt på hyllan utan risk för att ramla ned. Varje hyllplan kan belastas med högst 15 kilo.

Golvgavlar som smälter in

Tack vare sin luftiga design smälter de svarta golvgavlarna in i resten av inredningen. Gavlarnas smarta ribbor gör även att du själv kan välja vilken höjd du vill sätta dina hyllplan och skohyllor på, vilket ger dig hög flexibilitet.

Skohyllor med perforerad botten

Paketet innehåller även två stilrena skohyllor i metall med hålad botten. De små hålen motverkar ansamling av vatten, vilket gör att blöta skor torkar snabbare. Varje skohylla kan belastas med högst 15 kilo.

Produktdetaljer

Artikelnummer 679045
Varumärke string®
Höjd 200 cm
Bredd 80 cm
Djup 30 cm
Material Pulverlackerad metall
Formgivare Nils Strinning
string®

string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.

Tillbehör

String Galge - 4-pack

225,00 kr inkl. moms
Stiliga och praktiska stålgalgar från String som kommer i ett prisvärt fyrpack. Varje galge har dubbla stänger vilket gör att du enkelt hänger upp byxor, halsdukar eller handdukar med stil. I priset ingår 4 galgar. Dubbla stänger för smidig upphängning. Perfekt i hallen, sovrummet eller badrummet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser