Hotellinredning

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation

Per Frisell - Hotellsäljare

Telefon: 070-0910952

E-post: per.frisell@dpj.se


Klicka här för att komma till vår prislista

Vi kan bygga skräddarsydda sängar, bord, gavlar, garderober m.m. Allt efter dina önskemål.

Du väljer precis hur du själv vill ha det i ditt hotell- eller stugprojekt. Vi kan antingen leverera färdiga produkter från våra leverantörer eller tillverka möbler samt inredning enligt ditt önskemål och specifika krav, inget projekt är för stort. Vill du kanske ha en speciell stil som är svår att hitta? Kontakta oss så återkommer vi med ett förslag. Vi inreder allt från hotell med receptionsdisk, loungemöbler etc. till restauranger och kompletta stugor (där kan vi även hjälpa till med ett skräddarsytt kök).

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig, så hjälper vi till att ta fram den bästa lösningen för just dig!

Vi möter dagligen kunder som har idéer och brinner för att skapa unika miljöer för sina gäster inom hotell- och restaurangbranschen. I hotell- och restaurangbranschen är inredningen en av de viktigaste delarna av marknadsföringen och helt avgörande för gästens första intryck. På DPJ är vårt mål att hjälpa våra kunder genom hela projektet. Allt från ett första möte till att hitta rätt arkitekt, tillverka och beställa inredningen, till att hjälpa er med finansieringslösningar.

Vi har funnits på marknaden i mer än 20 år, vi samarbetar med de främsta formgivarna, möbelproducenterna och har egen tillverkning av specialmöbler. En av många saker som gör oss unika är att vi inkluderar alla ljud- och bildprodukter i vårt sortiment, det gäller allt från hotell TV, zonindelat ljud till moderna bild- och konferensprodukter.

Vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder marknadens bästa och mest personliga service.


Bäddsoffor och sängskåp

Behovet av sköna soffor, extra sängplatser och flexibla möbler i hotell samt stugbyar är stort. Vi erbjuder därför mängder av olika bäddsoffor, extrasängar och sängskåp för alla olika boendeformer. Vi erbjuder både bäddsoffor från världens främsta tillverkare och varumärken samt egenproducerade bäddsoffor som är anpassade för våra kunders specifika behov.

DPJ:s sängskåp är en egenutvecklad produkt som har en unik funktion som gör dem mycket platsbesparande och otroligt anpassningsbara. De är enkla att bädda upp och går att klä i valfritt material för att smälta in i den övriga inredningen. Välj färg och material som passar rummets övriga interiör och design. Vi skräddarsyr även hyllor och skåp med förvaring som integreras med sängskåpens mått, allt anpassat efter ditt önskemål samt behov. I infällt läge sticker dessa endast ut 36 cm från väggen. Självklart är sängskåpen utrustade med stege och fallskydd som standard. 


Hotellsängar

Kvalitet, komfort och lång livslängd, hos DPJ hittar du hotellsängar i mängder av utföranden och med absolut högsta komfort. I vårt hotellsortiment ingår sängar från tillverkare som exempelvis Hilding Anders, Jensen, Carpe Diem, Brizley samt egenproducerade sängar av riktigt hög kvalitet. Våra hotellsängar har alltid extra hörn- och ramförstärkning för lång livslängd och bästa tänkbara ekonomi för hotellet.

I segmentet sängar erbjuder vi även vägghängda sängar och extra bäddar. De vägghängda sängarna har blivit mycket uppskattade i familjerum och inom stugbyar. Kvaliteten är utomordentlig och vi kan klä in sängarna i valfria paneler för att de ska smälta in i övrig inredning.


Café- och restaurangmöbler

Vilka gäster ska komma, vilken meny ska serveras och vilken prissättning ska tillämpas.

Med ett brett sortiment av restaurangmöbler kan vi hjälpa er med allt från de trendigaste designermöblerna till enkla eller specialproducerade restaurang- och barmöbler. Vi erbjuder även ett komplett golvsortiment, gardiner, bardiskar och övrig restauranginredning. Vårt gemensamma mål är att skapa en miljö som ger hög trivsel och gör att gästerna vill återvända till din restaurang. 


Loungemöbler

Vintage, rojalistiskt, skandinaviskt, glamour eller modernt? Det viktigaste med en loungemöbel är att den är ögonfallande och ger gästen rätt känsla av er verksamhet. Loungen ska spegla gästens förväntningar på komfort och kvalitet. Vi erbjuder loungemöbler för hotell, barer, restauranger samt konferensanläggningar.

Ofta är loungen en av de första upplevelser som gästen får av verksamheten. Vi rekommenderar därför att man lägger lite extra tid på genomtänkt profilering, det vi kallar varumärkesbyggande inredningslösningar. DPJ erbjuder loungeinredning från alla kända tillverkare och vi producerar även ett stort antal möbler utifrån specifika önskemål för våra hotell- och restaurangkunder.


Utemöbler

Möbler som inbjuder till att njuta av den skandinaviska sommaren, på pooldäcket eller i uterummet.

Helhetsintrycket är viktigt för att skapa en miljö och en atmosfär som får gästerna att trivas och vilja återvända. På DPJ arbetar vi med allt från poolmöbler till café- och loungemöbler. Kort sagt allt som hjälper er att skapa den perfekta utomhusmiljön för er verksamhet. Oavsett om det är lyx eller enkelhet ni eftersträvar kan vi presentera något som passar er verksamhet.

Vi erbjuder möbler från mängder av tillverkare från såväl Europa som Asien. Vi har allt från kända designvarumärken som exempelvis B&B Italia och MAXALTO till snygga kvalitetsprodukter från varumärken som Pedrali till många andra tillverkare. Självklart kan vi även skräddarsy möbler anpassade för just era specifika behov samt önskemål. 

Inbjudande utemöbler eller möbler för korta sittningar - valet avgör hur länge gästerna avnjuter sin mat och dryck, eller hur länge de bara hänger och umgås.


Belysning

Har ni tänkt på vilken stor påverkan belysningen har för att skapa en viss känsla i en lokal?

Belysningen fyller naturligtvis en jätteviktig naturlig funktion, men det är även en av de viktigaste faktorerna för att skapa en skön atmosfär i rummet. DPJ har belysning för såväl inomhus- som utomhusmiljöer. Vi hjälper er med allt från belysning för entréer, restauranger, hotellrum, korridorer, våtrum och fasader med mera.

Genom vårt omfattande sortiment kan vi erbjuda produkter från samtliga internationella designvarumärken och från de främsta belysningsproducenterna i världen. Vi erbjuder även specialproduktioner direkt från fabrik i de fall våra kunder önskar. Se vårt utbud av belysning här!

I samarbete med belysningsexperter kan vi erbjuda ljuskonsultation och visualiseringar för att ge er en bild av hur belysningen kommer att upplevas i just er miljö.


Bäddutrustning och textilier

I hotellmiljö ställs det höga krav på kvalitén på möbler, textiler, bäddutrustning etc. Genom egen produktion och inköp från erkända varumärken kan vi erbjuda de bästa produkterna till mycket konkurrenskraftiga priser för ditt hotell.

Vi erbjuder allt från kudd- och madrasskydd, till morgonrockar, täcken, kuddar och övriga bäddprodukter för hotell och campingmiljöer. Önskar ni specialproduktioner? Det finns få begränsningar för vad vi kan erbjuda. Många av våra hotellkunder erbjuder även sina gäster att köpa hotelltextilier för att få ett mervärde och marginaltillskott.

Vi ser fram emot att få serva ert hotell!

Posted on 2020-01-20 Produkter

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan