Platsbyggd receptionsdisk

Överlägset bästa pris • Kostnadsfri konsultation • Ergonomisk arbetsplats • Skräddarsydda receptionsdiskar

Receptionsdiskar och butiksdiskar av högsta kvalitet

  Nordens BÄSTA priser på skräddarsydda diskar.
  Över 600 installerade diskar.
  Montering ingår i priset.
  Oändliga kombinationer.
  Gratis 3D-ritning.

Priser från 14.900 kr 

Vi erbjuder platsbyggda receptionsdiskar som är specialanpassade endast för er. Våra receptionsdiskar tillverkas i Sverige efter våra kunders specifika behov och ska inte förväxlas med färdiga moduldiskar. 

Kostnadsfri konsultation helt utan förbindelser

Vi har lång erfarenhet av installationer av diskar och hjälper er mer än gärna i ert val. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation, så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för just ert behov. 

Vi erbjuder skräddarsydda receptions- och butiksdiskar av skickliga finsnickare.

Kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation

Klas Olson - Key Account / Partner

Telefon: 070-755 06 00
E-post: klas.olson@dpj.se
Ett axplock av våra kunder


Vi brukar lyfta fram receptionen som en av kontorets viktigaste ytor. Entrén är en del av företagets interna- och externa marknadsföring. Det är i denna miljö som vi möter våra kunder, kollegor, leverantörer och finansiärer för första gången.
Planerar ni att köpa en ny receptionsdisk?

På DPJ hjälper vi till med "skräddarsydda" lösningar. Det innebär att vi bygger en receptionsdisk efter ert specifika behov samt önskemål. Den kan inkludera förvaring, handikappanpassning och många andra funktioner. 

Att ha en receptionsdisk som reflekterar företagets värderingar, är att erbjuda ett gott första intryck – en bra utgångspunkt inför det kommande mötet. Men disken är mer än kontorets ansikte utåt, den är även en arbetsplats. Här ska receptionisten trivas och kunna ta emot besökare och samtal, vilket innebär att disken inte bara ska vara snygg utan även praktisk. 

Kostnaden för att producera / bygga en receptionsdisk med en inbyggd höj- och sänkbar arbetsplats varierar. Kostnaden avgörs helt av storlek, material och funktioner, men vi brukar säga att en normalstor disk kostar mellan 14.900 - 70.000 kr.


1.) Kontakta DPJ för kostnadsfri konsultation.

Vi kommer överens om utseende och funktion.


2.) Vi återkommer inom tre dagar med en offert och en riting på er disk.

3.) Disken installeras av våra erfarna hantverkare.

Tillsammans med vår skickliga finsnickare har vi designat och byggt över 600 kundunika diskar, för alla tänkbara miljöer. I samråd med dig tar vi kostnadsfritt fram ett förslag som speglar behoven på ditt företag, till ett pris som få (om någon) i Norden kan matcha!

Vi gör alla former av diskar, allt från en hotelldisk, kassadisk, mottagningsdisk, bardisk och receptionsdisk m.m. Har du några specifika önskemål, tveka inte på att kontakta oss.

Posted on 2016-11-10 Produkter 18996
Posted on 2016-11-10 Produkter 19024
Posted on 2016-11-10 Produkter

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan