loading spinner

Investera i en platsbyggd receptionsdisk

Överlägset bästa pris • Kostnadsfri konsultation • Ergonomisk arbetsplats • Skräddarsydd

Gratis rådgivning?

Fyll i era uppgifter nedan så kontaktar er inom kort.

Namn:
Telefon:
Vi brukar lyfta fram receptionen som en av kontorets viktigaste ytor. Entren är en del av företagets interna- och externa marknadsföring. Det är i denna miljö som vi möter våra kunder, kollegor, leverantörer och finansiärer för första gången.
Planerar ni att investera i en ny receptionsdisk?

På DPJ hjälper vi till med "skräddarsydda" receptionslösningar. Det innebär att vi bygger en reception precis som du vill ha den. Den kan inkludera förvaring, handikapanpassning eller andra funktioner.

Att ha en receptionsdisk som reflekterar företagets värderingar, är att erbjuda ett gott första intryck – en bra utgångspunkt inför det kommande mötet. Men receptionsdisken är mer än kontorets ansikte utåt, den är även en arbetsplats. Här ska receptionisten trivas och kunna ta emot besökare och samtal, vilket innebär att disken inte bara ska vara snygg, den behöver även vara praktisk.

Kostnaden för att producera en receptionsdisk med en inbyggd höj- och sänkbar arbetsplats varierar. Kostnaden avgörs av storlek, material och funktion. Vi brukar säga att en normalstor reception kostar från 15.000 - 70.000 kr.


1.) Kontakta DPJ för kostnadsfri konsultation.

Vi kommer överens om utseende och funktion.


2.) Vi återkommer inom tre dagar med en offert och en riting på er disk.

3.) Receptionsdisken installeras av våra erfarna hantverkare.

Tillsammans med vår skickliga finsnickare har vi designat och byggt över 600 kundunika diskar, för alla tänkbara miljöer. I samråd med dig tar vi kostnadsfritt fram ett förslag som speglar behoven på ditt företag, till ett pris som få (om någon) i Norden kan matcha! Vi gör alla former av diskar, allt från hotelldiskar, kassadiskar, mottagningsdiskar, bardiskar och receptionsdiskar m.m.. har du några specifika önskemål, tveka inte att kontakta oss.

Posted on 2016-11-10 Produkter 14447

Kan vi hjälpa er med något?

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er inom kort!

Företag:
Namn:
Tel:
Epost:
Meddelande:
Prev

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan