Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Julgransfot The Root

 • På rea!
 • Ny

The Root är en stilig julgransfot i gjuten aluminium eller mässing som ger granen tillbaka sina rötter. Finns i flera snygga utföranden som drar blickarna till sig och låter din gran stå ut ur mängden. 

 • Står emot rost.
 • Stabil och tålig.
 • Vackra skruvar i solid mässing.
 • Tillverkad i gjuten aluminium eller mässing.
 • För trädstammar på 3,5-10 cm i tjocklek. 
3 000,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Silver
Silver
Black Matt
Creme White
Brass
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

The Root är en stilig julgransfot i gjuten aluminium eller mässing som ger granen tillbaka sina rötter. Finns i flera snygga utföranden som drar blickarna till sig och låter din gran stå ut ur mängden. 

 • Står emot rost.
 • Stabil och tålig.
 • Vackra skruvar i solid mässing.
 • Tillverkad i gjuten aluminium eller mässing.
 • För trädstammar på 3,5-10 cm i tjocklek. 

Dekorativ och stabil julgransfot

Med The Root får du en ovanlig julgransfot som ger din gran "det lilla extra" som särskiljer den från mängden. De snirklande rötterna bidrar med extra stabilitet samtidigt som de blir ett dekorativt inslag under granen.

Stiliga skruvar i mässing

Foten kommer med stiliga skruvar i solid mässing som du enkelt skruvar åt så att de klämmer fast trädstammen. Foten passar stammar från 3,5 centimeter till 10 centimeter, vilket gör den utmärkt för vanliga julgranar i hemmiljö. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft