info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Klädhängare Sail - Vägghängd

Sail är en vägghängd klädhängare som tillåter upphängning av kläder i både hälla och galge. Då Sail är laserutskuren i ett stycke har den en väldigt vacker finish utan några störande svetsskarvar.

 • Knoppar i vacker mässing.
 • Lätt att montera.
 • I slitstark, pulverlackerad stålplåt.
 • Hållbart tillverkad med hänsyn till etiska och sociala aspekter.
7 450,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Blekgrön
Vit
Ljusgrå
Antracit
Duvblå
Gråblå
Mintturkos
Blekgrön
Kromgrön
Rapsgul
Laxröd
Vinröd
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Sail är en vägghängd klädhängare som tillåter upphängning av kläder i både hälla och galge. Då Sail är laserutskuren i ett stycke har den en väldigt vacker finish utan några störande svetsskarvar.

 • Knoppar i vacker mässing.
 • Lätt att montera.
 • I slitstark, pulverlackerad stålplåt.
 • Hållbart tillverkad med hänsyn till etiska och sociala aspekter.

Häng kläderna som du vill

Med Sail kan du hänga upp dina kläder som du vill – på knopp, galge eller direkt över någon av stängerna. Detta gör Sail till en väldigt funktionell klädställning som sitter lika bra på hallväggen hemma som på kontoret.

I slitstark stålplåt – laserutskuren i ett stycke

Sail är tillverkad i en slitstark stålplåt och är utskuren med laser i ett stycke. Tack vare detta har Sail inga fula svetsskarvar, vilket ger den ett enhetligt uttryck med hög finish. 

Färger

Vit

Ljusgrå

Antracitgrå

Duvblå

Gråblå

Mint turkos

Blekgrön

Kromgrön

Rapsgul

Laxröd

Vinröd

Ett hållbart och ansvarsfullt val

Hållbarhet och socialt ansvar är två viktiga aspekter för TreCe vilket innebär att de ställer hårda krav på sina leverantörer och underleverantörer. Detta innefattar exempelvis arbetsförhållanden, arbetsrättsliga frågor, mänskliga rättigheter, miljö och korruption.

Miljöspecifikation - Sail

 • I stålplåt som tillverkas i Sverige.
 • Stålplåten består till 20% av återvunnet material och är 100% återvinningsbar.
 • Med pulverlack som inte kräver några lösningsmedel.

Snygga knoppar i mässing.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft