Klädhängare -Bukto 6004 med Hjul

Klädhängare Bukto 6004 - på hjul, 64 cm bred

 • −10%

Elegant klädhängare med hjul och räta vinklar som ger gott om utrymme för förvaring, utan att ta upp för mycket plats. Lika snygg hemma i hallen som i provrummet, på kontoret eller i entrén.

 • Enkel att flytta.
 • Utrustad med hjul.
 • Tillverkad i rostfritt stål med pulverlackerad finish.
9 144,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 160,00 kr /
Spara −10%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Svart / Polerad Stål
Svart/Svart
Svart / Koppar
Svart / Guld
Svart / Polerad Stål
Vit / Koppar
Vit / Guld
Vit / Polerad stål
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Elegant klädhängare med hjul och räta vinklar som ger gott om utrymme för förvaring, utan att ta upp för mycket plats. Lika snygg hemma i hallen som i provrummet, på kontoret eller i entrén.

 • Enkel att flytta.
 • Utrustad med hjul.
 • Tillverkad i rostfritt stål med pulverlackerad finish.

Avskalad design med räta vinklar

Bukto har en avskalad och minimalistisk design där fokus ligger på hög funktion. Med sina räta vinklar ger klädställningen ett stiligt intryck som gör den lika fin att ställa mitt i rummet, som mot en vägg.

På smidiga hjul

Bukto 6004 kommer utrustad med fyra smidiga hjul som gör klädställningen enkel att flytta runt samt att rulla undan när den inte behövs. Detta gör att klädställningen passar perfekt i lokaler som då och då huserar stora evenemang.

Obs! Galgar ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer U6004-B
Varumärke Frost
Höjd 156 cm
Bredd 63,8 cm
Djup 45 cm
Vikt 15 kg
Material Stål och rostfritt stål
På hjul Ja
Formgivare Bønnelycke mdd
Frost

Danska Frost utvecklar möbler, inredningsdetaljer och accessoarer för privata som offentliga lokaler. Fokus ligger alltid på hög kvalitet, pålitlighet och innovativ design. Ett vinnande koncept som gör att de idag säljer sina produkter i över 40 länder. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser