Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Klädhängare Turner - Vägghängd, 3 knoppar

 • På rea!

Turner är en vägghängd klädhängare med tre knoppar, varav en står ut lite mer än de andra och ger plats åt en galge. Med sin minimalistiska och diskreta design passar hängaren in i de flesta rum. 

 • 3 knoppar i naturlig eller betsad ek.
 • Plats för en galge.
 • Monteras åt valfritt håll. 
2 450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Naturlig ek
Svartbetsad ek
Naturlig ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Turner är en vägghängd klädhängare med tre knoppar, varav en står ut lite mer än de andra och ger plats åt en galge. Med sin minimalistiska och diskreta design passar hängaren in i de flesta rum. 

 • 3 knoppar i naturlig eller betsad ek.
 • Plats för en galge.
 • Monteras åt valfritt håll. 

Kan monteras åt valfritt håll

Turner kommer i en dynamisk design där de tre knopparna sitter på varsin höjd. Det finns inget upp eller ner som är rätt eller fel, och du väljer därför själv hur du vill sätta upp din klädhängare.

Lika elegant ensam som i grupp

Med sin eleganta design blir Turner en smakfull och stilriktig inredningsdetalj, oavsett om den placeras ensam eller i en större grupp. Använd Turner som klädhängare på gästtoaletten eller hotellrummet, eller bygg en överraskande förvaringsvägg på kontoret eller i sovrummet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer Turner-Black
Varumärke Inno
Bredd 33 cm
Höjd 35 cm
Material Ekträ, metall
Formgivare Susanne Grønlund
Inno

Finska Inno grundades redan år 1975. De skapar innovativa möbler och accessoarer och fokus ligger alltid på att ta fram högkvalitativa produkter som lever upp till de hårda krav som ställs i offentliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft