Klädhängare Kite

Klädhängaren Kite har ett snyggt och grafiskt uttryck som får en svävande känsla på väggen. Denna praktiska hatthylla ger plats åt såväl galgar, som förvaringskorgar och accessoarer.

  • Nätt design med god förvaringsplats.
  • Snygg och grafisk design.
  • Tillverkad i Sverige.
995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Black
Grey
Black
White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Klädhängaren Kite har ett snyggt och grafiskt uttryck som får en svävande känsla på väggen. Denna praktiska hatthylla ger plats åt såväl galgar, som förvaringskorgar och accessoarer.

  • Nätt design med god förvaringsplats.
  • Snygg och grafisk design.
  • Tillverkad i Sverige.

Grafisk klädhängare för små rum

Hatthyllan Kite får tack vare sitt grafiska formspråk ett svävande uttryck när du fäster den på väggen, samtidigt som den smarta designen ger plats åt både hängande galgar, och förvaringskorgar eller lösa mössor, vantar och halsdukar uppe på hyllan. Detta gör Kite till ett utmärkt val för små hallar och kapprum.

Om formgivarna – Asshoff & Brogård

Den unga designerduon Johanna Asshoff och Hanna Brogård är baserade i Stockholm, och träffades när de båda studerade möbel- och produktdesign vid Malmstens Linköping Universitet. Med fokus på funktionell design som berättar en historia, formger duon såväl produkter som interiörer för svenska och internationella kunder. "Vår design bör ha en framträdande plats och locka till leenden och höjda ögonbryn. Vi vill lägga till den i vardagsscenerna och skapa platser där människor vill vara och längtar efter att vara." – Asshoff & Brogård.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft