Vårt bästa pris

Klädhängare - 5 krokar

 • −10%

En cylinderformad klädhängare med fem krokar från det danska varumärket Frost. Med sin generösa höjd och även plats för galgar ger den dig gott om plats att hänga av jackan.

 • 170 cm hög.
 • Industriell design.
 • Utförd i rostfritt stål.
 • Passar för alla miljöer.
Bra deal!
2 502,00 kr
Rek. pris: 2 780,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Polerad aluminium
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En cylinderformad klädhängare med fem krokar från det danska varumärket Frost. Med sin generösa höjd och även plats för galgar ger den dig gott om plats att hänga av jackan.

 • 170 cm hög.
 • Industriell design.
 • Utförd i rostfritt stål.
 • Passar för alla miljöer.

Minimalistisk design i tåligt material

Klädhängaren har en stilren design i rostfritt stål. Eftersom den monteras med skruv in i väggen garanteras bra stadga. Oavsett om den placeras i hallen, kapprummet eller kontorslandskapet ger den rummet en ordentlig klädhängare med fem krokar och plats för många jackor.

Industriell komponent till hemmet och kontoret

Den industriella designen adderar en stilfull industrialistisk detalj i hallen, såväl i hemmet, skolan eller väntrummet. Montera klädhängaren på kontoret och låt medarbetarna hänga av sig där istället för att slänga jackan över kontorsstolen, detta ger ett städat intryck.

Om formgivaren – Bønnelycke MDD

Bønnelycke MDD är ett multidisciplinärt designföretag med både nationell och internationell erfarenhet som etablerades redan 1988 av grundaren Henrik Bønnelycke. Drivkraften av att vilja arbeta konstruktivt och innovativt med möbeldesign gjorde honom snabbt känd som en okonventionell arkitekt. Från dag ett har kärnan i hans arbete varit att skapa produkter endast för att de behövs. Bønnelycke MDD drivs av kravbilden som kunder och allmänheten efterfrågar. De utgår ifrån att människan behöver sitta, äta, sova och förvara och skapar sedan sina produkter därutefter. "Vi är perfektionister med professionell nyfikenhet" – Bønnelycke MDD

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft