Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Vårt bästa pris
Komplett arbetsplats - Komfort

Komplett arbetsplats - Komfort

 • -4 287,50 kr
 • Ny

Komplett arbetsplats som består av den ergonomiska kontorsstolen Malmstolen 4000 med DUX-säte samt vårt höj- och sänkbara skrivbord. Ett paket för dig som önskar god ergonomi och högsta komfort.

 • Kontorsstolen kommer i svart textil (Select 60999).
 • Malmstolen 4000 är godkänd för 24 timmars användning.
 • Skrivbord med vit skiva och vitt stativ. 
Bra deal!
15 312,50 kr
Rek. pris: 19 600,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
100x60 cm
100x60 cm
120x70 cm
140x70 cm
180x80 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Komplett arbetsplats som består av den ergonomiska kontorsstolen Malmstolen 4000 med DUX-säte samt vårt höj- och sänkbara skrivbord. Ett paket för dig som önskar god ergonomi och högsta komfort.

 • Kontorsstolen kommer i svart textil (Select 60999).
 • Malmstolen 4000 är godkänd för 24 timmars användning.
 • Skrivbord med vit skiva och vitt stativ. 

Malmstolen 4000

DUX®-säte för högsta komfort 

Pascal by DUX®-säte är en del av hemligheten bakom Malmstolens bekväma stolar. Sätet formar sig efter dig och ger en överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten. 

Enkel att anpassa utifrån användaren

Den ergonomiska kontorsstolen har ett ryggstöd med steglös lutning samt höjdjustering. Stolen har även steglös sitthöjd, justerbart sittdjup och justerbara armstöd – allt för att du ska kunna anpassa stolen efter dig på bästa sätt.

Följsam gunga

När kontorsstolen är inställd rätt utifrån användaren har gungan en mycket god balansering som gör kontorsstolen väldigt följsam. Gungans hårdhet justeras enkelt utifrån din längd och vikt.

Maximalt stöd för ryggen

Ryggstödet har fyra elastiska band som formar sig efter din naturliga ryggprofil. Detta gör att ryggraden får maximalt med stöd och hålls naturligt upprätt med minimal muskelansträngning. 

Nackstöd som avlastar muskler i hals och nacke

Vinkelnackstödet som kontorsstolen erbjuder är ett utmärkt tillbehör som avlastar hals- och nackmuskler. Nackstödet ger bra stöd när du använder dig av gungfunktionen på stolen och arbetar i en bakåtlutad ställning då och då. 

Förhindrar skador

Malmstolen 4000 hjälper till att förhindra vanliga skador som kan uppstå vid felaktig sittställning under en längre tid. Med sina många inställningsmöjligheter kan stolen till exempel förhindra skador i axlar, nacke och rygg.


Höj- och sänkbart skrivbord

Tystgående med två motorer

Direkt Interiörs höj och sänkbara skrivbord är utvecklade i Sverige och anpassade efter höga krav på god kvalitet. Till exempel är de två motorerna inkapslade, vilket ger ökad säkerhet samt mindre ljud när skrivbordet höjs och sänks.

Ett stabilt skrivbord som klarar av tuff användning

Det höj- och sänkbara skrivbordet har ett stativ i kraftig metall där den tjockare rörkomponenten sitter längst ner, vilket ger ett stabilare bord. Stativet är pulverlackerat med en härdad yta för hög slitstyrka och lång livslängd.

Intelligent teknik

Skrivbordets motorer är utrustade med intelligent teknik som känner av om golvet är ojämnt och då slutar att fungera av säkerhetsskäl. Med ett knapptryck återställer du skrivbordet som då ställer in sig på ojämnt underlag och därefter fungerar felfritt.

Hög slitstyrka och lätt att hålla ren

Den lätta bordsskivan består av en spånskiva av hög densitet, och har ett ytskikt av laminat. Laminaten gör bordsskivan slitstark och väldigt lätt att rengöra.

Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Genom att stå upp och jobba kan du

 • öka din förbränning
 • minska risken för vanliga folksjukdomar
 • förebygga värk i rygg, nacke och skuldror.

Produktdetaljer

Artikelnummer workplace-comfort-WH10x6
Varumärke Generic
Höjd 70-117 cm (skrivbord)
Sitthöjd 45-55 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 46 cm
Höjd på ryggstöd 61 cm
Bredd på ryggstöd 42 cm
Motorer 2 st (skrivbord)
Lyftkraft 80 kg (skrivbord)
Hastighet 25 mm/sek
Armstöd Ja
Nackstöd Ja

Varumärke Generic

Generic

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft