TOPSELLER
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort
Komplett arbetsplats - Komfort

Komplett arbetsplats - Komfort

 • På rea!
 • -4 075,00 kr

Komplett arbetsplats som består av den ergonomiska kontorsstolen Malmstolen 4000 med DUX-säte samt vårt höj- och sänkbara skrivbord. Ett paket för dig som önskar god ergonomi och högsta komfort.

 • Kontorsstolen kommer i svart textil (Fame 60999).
 • Malmstolen 4000 är godkänd för 24 timmars användning.
 • Skrivbord med vit skiva och vitt stativ. 
14 675,00 kr inkl. moms
Ord.pris 18 750,00 kr
Spara 4 075,00 kr
Hittat ett billigare pris? Matcha priset!
Leveranstid: 3-7 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Komplett arbetsplats som består av den ergonomiska kontorsstolen Malmstolen 4000 med DUX-säte samt vårt höj- och sänkbara skrivbord. Ett paket för dig som önskar god ergonomi och högsta komfort.

 • Kontorsstolen kommer i svart textil (Fame 60999).
 • Malmstolen 4000 är godkänd för 24 timmars användning.
 • Skrivbord med vit skiva och vitt stativ. 

Malmstolen 4000

DUX®-säte för högsta komfort 

Pascal by DUX®-säte är en del av hemligheten bakom Malmstolens bekväma stolar. Sätet formar sig efter dig och ger en överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten. 

Enkel att anpassa utifrån användaren

Den ergonomiska kontorsstolen har ett ryggstöd med steglös lutning samt höjdjustering. Stolen har även steglös sitthöjd, justerbart sittdjup och justerbara armstöd – allt för att du ska kunna anpassa stolen efter dig på bästa sätt.

Följsam gunga

När kontorsstolen är inställd rätt utifrån användaren har gungan en mycket god balansering som gör kontorsstolen väldigt följsam. Gungans hårdhet justeras enkelt utifrån din längd och vikt.

Maximalt stöd för ryggen

Ryggstödet har fyra elastiska band som formar sig efter din naturliga ryggprofil. Detta gör att ryggraden får maximalt med stöd och hålls naturligt upprätt med minimal muskelansträngning. 

Nackstöd som avlastar muskler i hals och nacke

Vinkelnackstödet som kontorsstolen erbjuder är ett utmärkt tillbehör som avlastar hals- och nackmuskler. Nackstödet ger bra stöd när du använder dig av gungfunktionen på stolen och arbetar i en bakåtlutad ställning då och då. 

Förhindrar skador

Malmstolen 4000 hjälper till att förhindra vanliga skador som kan uppstå vid felaktig sittställning under en längre tid. Med sina många inställningsmöjligheter kan stolen till exempel förhindra skador i axlar, nacke och rygg.


Höj- och sänkbart skrivbord

Tystgående med två motorer

Direkt Interiörs höj och sänkbara skrivbord är utvecklade i Sverige och anpassade efter höga krav på god kvalitet. Till exempel är de två motorerna inkapslade, vilket ger ökad säkerhet samt mindre ljud när skrivbordet höjs och sänks.

Ett stabilt skrivbord som klarar av tuff användning

Det höj- och sänkbara skrivbordet har ett stativ i kraftig metall där den tjockare rörkomponenten sitter längst ner, vilket ger ett stabilare bord. Stativet är pulverlackerat med en härdad yta för hög slitstyrka och lång livslängd.

Intelligent teknik

Skrivbordets motorer är utrustade med intelligent teknik som känner av om golvet är ojämnt och då slutar att fungera av säkerhetsskäl. Med ett knapptryck återställer du skrivbordet som då ställer in sig på ojämnt underlag och därefter fungerar felfritt.

Hög slitstyrka och lätt att hålla ren

Den lätta bordsskivan har en kärna av 25 mm spånskiva av hög densitet, samt ett ytskikt av laminat. Laminaten gör bordsskivan slitstark och väldigt lätt att rengöra.

Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Genom att stå upp och jobba kan du

 • öka din förbränning
 • minska risken för vanliga folksjukdomar
 • förebygga värk i rygg, nacke och skuldror.

Produktdetaljer

Artikelnummer
Varumärke
Höjd 70-117 cm (skrivbord)
Sitthöjd 45-55 cm
Sittdjup 46 cm
Motorer 2 st (skrivbord)
Lyftkraft 100 kg (skrivbord)
Drifthastighet 25 mm/sek
Armstöd Ja
Nackstöd Ja
Sittbredd 47 cm
Höjd på ryggstöd 61 cm
Bredd på ryggstöd 42 cm

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Kabeldike Ränna 720 mm, Vit

Kabeldike Ränna 720 mm, Vit

350,00 kr inkl. moms
Med trådkabeldike och kompletterande tillbehör skapas en trevligare arbetsmiljö utan tråkiga kabelhärvor och andra löst hängande kopplingsdon. Som en bonus blir arbetsplatsen även mer lättstädad. Ränna är avsedd för placering under bordsskivan. Mycket enkel att montera med tillhörande skruvar och med utrymme för grenuttag. Kan även klippas i längd för måttanpassning.  Dimensioner: Längd 720 mm, bredd/djup 150 mm, höjd 105 mm.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser