Vårt bästa pris

Konferensgrupp Beetle 6-8 personer

 • −18%

Färdig konferensgrupp med svart matbord från GUBI på 230 centimeter samt de populära stolarna Beetle med säte i plast och ben i metall. En snygg konferens-/matgrupp med sex eller åtta sittplatser, för alla kontor med god designkänsla.

 • Rymlig, oval bordsskiva.
 • Bekväma, lättstädade stolar.
 • Stilren design.
Bra deal!
35 231,30 kr
Rek. pris: 42 965,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
6 platser 230 cm
6 platser 230 cm
8 platser 230 cm
Shell New Beige - Legs Black
Shell New Beige - Legs Black
Shell New Beige - Legs Brass
Shell New Beige - Legs Antique Brass
Shell Dark Green - Legs Black
Shell Dark Green - Legs Brass
Shell Dark Green - Legs Antique Brass
Shell Sweet Pink - Legs Brass
Shell Sweet Pink - Legs Antique Brass
Shell Sweet Pink - Legs Black
Shell Black - Legs Brass
Shell Black - Legs Antique Brass
Shell Black - Legs Black
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Färdig konferensgrupp med svart matbord från GUBI på 230 centimeter samt de populära stolarna Beetle med säte i plast och ben i metall. En snygg konferens-/matgrupp med sex eller åtta sittplatser, för alla kontor med god designkänsla.

 • Rymlig, oval bordsskiva.
 • Bekväma, lättstädade stolar.
 • Stilren design.

Inred med stil från GUBI

Med rätt möbler i konferensrummet blir mötet både trevligare och mer behagligt. Denna färdiga konferensgrupp består av stolen Beetle och ett matbord i svartbetsad ask från det välkända varumärket GUBI. Gruppen passar alla kontor och hem som önskar en stilren inredning med hög kvalitet.

Bjud in fler med oval bordsskiva

Matbordet har en oval bordsskiva i ask och mjukt böjda ben i trälaminat. Bordsskivan på 230 centimeter rymmer mellan sex och åtta sittplatser, och tack vare de rundade kortändarna går det enkelt att klämma in någon extra stol när det behövs.

Städa lätt med plastsäte

Beetle är en modern stol med plastsäte vilket gör den både tålig och lätt att rengöra. Stolen passar därför perfekt i konferensrummet eller matsalen då smulor och kaffespill enkelt går att torka bort med fuktad trasa. 

Dra ut på tiden med bekväma sittplatser

Rygg och sits har rundade former som omfamnar och ger stöd åt kroppen samtidigt som de sviktar behagligt när du rör på dig. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt, och Beetle är därmed ett bra val för långa lunchmöten och konferenser.

Specifikation

Matbord GUBI

 • Svartbetsad ask.
 • Tillverkad i trälaminat.
 • 230 cm i längd.
 • Dansk design.

Stol Beetle

 • Ben i metall (mässing, antik mässing eller svartlackerade).
 • Säte i lättstädad och tålig polypropylen.
 • Populär och välkänd design av GamFratesi.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10024234x6-10024745
Varumärke Gubi
Höjd 73 cm
Storlek stol 58x56x87 cm
Storlek bord 120x230 cm
Sitthöjd 44 cm
Material bord Black stained ash
Material stol Sits i Polypropylen och ben i mässing eller stål

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Gubis möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. Gubi väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft