Vårt bästa pris

Konferensgrupp Tekla

 • −25%

En komplett konferensgrupp med det slitstarka konferensbordet Modul och den stiliga stolen Tekla klädd i läder. En snygg mötesgrupp i en nedtonad design som går att få med sex till tio sittplatser och därför passar små som stora mötesrum.

 • Rymlig, slitstark laminat skiva.
 • Bekväma, läderklädda stolar med snurrstativ.
 • Stilren design.
Bra deal!
43 537,50 kr
Rek. pris: 58 050,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
6 platser (220 cm)
6 platser (220 cm)
8 platser (280 cm)
10 platser (320 cm)
Svart
Svart
Vit
Ek
Valnöt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En komplett konferensgrupp med det slitstarka konferensbordet Modul och den stiliga stolen Tekla klädd i läder. En snygg mötesgrupp i en nedtonad design som går att få med sex till tio sittplatser och därför passar små som stora mötesrum.

 • Rymlig, slitstark laminat skiva.
 • Bekväma, läderklädda stolar med snurrstativ.
 • Stilren design.

Inred med minimalistisk elegans

Denna färdiga konferensgrupp består av stolen Tekla från Brizley och konferensbordet Modul från varumärket Direkt Interiör. Gruppen passar alla kontor som önskar en funktionell inredning med hög kvalitet, präglad av minimalistisk elegans.

Sitt bekvämt med sköna läderstolar

Med Tekla får du en elegant konferensstol som förhöjer inredningen samtidigt som den erbjuder hög sittkomfort. Det läderklädda sätet har ett snyggt rutmönster, vilket ger stolen ett strikt och ordnat utseende som passar utmärkt på det traditionella som det mer moderna kontoret.

Bord med många valmöjligheter

Det populära konferensbordet Modul finns i fler snygga färger (valnöt, ek, svart eller vit) och storlekar så att du kan välja en kombination som passar just ditt kontor. Bordsskivan har en tålig yta av laminat som står emot repor och som lätt torkas av med fuktad trasa.

Specifikation

Bord Modul

 • Stabila T-stativ i metall.
 • Laminerad bordsskiva på 2,5 cm.

Stol Tekla

 • Höj- och sänkbar.
 • Stoppad sits och rygg.
 • Klädd i svart läder.
 • Armstöd i metall, delvis klädda.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft