BRA
PRIS!

Konferensgrupp Eames 219

 • −8%

Färdig konferensgrupp som består av konferensbord Modul från Direkt Interiör och konferensstol Eames 219 från Vitra. Med skiva i slitstark laminat och högkvalitativa stolar i läder är detta en elegant grupp för moderna som mer traditionella kontor.

 • Med val från 6-10 sittplatser.
 • Lättstädad och tålig bordsskiva i laminat.
 • Bekväm stol med hög rygg och låsbar gunga.
BRA PRIS!
296 460,80 kr
322 240,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Valnöt
6 platser (220 cm)
6 platser (220 cm)
8 platser (280 cm)
10 platser (320 cm)
Nero Leather / Chromed Base
Nero Leather / Chromed Base
Chocolate Leather / Chromed Base
Cognac Leather / Chromed Base
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Färdig konferensgrupp som består av konferensbord Modul från Direkt Interiör och konferensstol Eames 219 från Vitra. Med skiva i slitstark laminat och högkvalitativa stolar i läder är detta en elegant grupp för moderna som mer traditionella kontor.

 • Med val från 6-10 sittplatser.
 • Lättstädad och tålig bordsskiva i laminat.
 • Bekväm stol med hög rygg och låsbar gunga.

Tåligt bord med karaktär

Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med snygg och tålig laminat. De stabila benen med T-modell är perfekt under konferensbordet då de tar minimalt med plats och man kan enkelt få plats med konferensstolar med kryssunderrede utan att benen är i vägen.

Låt sätet anpassa sig efter dig

Med Aluminium Chair Eames 219 får du en stilig och elegant stol i läder med ett rymligt säte som anpassar sig efter kroppen. Stolens sitthöjd går även att justera vilket gör att stolen passar de flesta och därför gör sig utmärkt i konferens- och mötesrum.

Sitt bekvämt under hela mötet

Stolen kommer med en behaglig knäledsgunga vars motstånd går att justera utifrån den egna kroppsvikten. Knäledsgungan fungerar likt en gungstol där hela sätet gungar i ett stycke. Tack vare gungan stimuleras blodcirkulation i kroppen vilket låter dig sitta bekvämt under långa som korta möten. 

Specifikation

Bord

 • Slitstark laminerad skiva på 2,5 cm
 • Stilren design med raka hörn.
 • Stabilt T-stativ med smidiga ställfötter.
 • På bord längre än 240 centimeter är skivorna delade.

Stol

 • Klädd i äkta läder.
 • Kromat stativ, ram, armstöd samt handtag.
 • Justerbar sitthöjd.
 • Rymligt säte som anpassar sig efter kroppen.
 • Knäledsgunga med viktmotstånd, låsbar i upprätt position.
 • Femstjärnigt fotkryss med mjukbromsande hjul

Produktdetaljer

Artikelnummer CG-6-BL-BL-EAMES
Varumärke Vitra
Höjd 74 cm
Höjd 81,5–92,5 cm
Bredd 100 cm
Bredd 58 cm
Sitthöjd 38,5–50 cm
Sittdjup 42,5 cm
Armstödshöjd 23,3 cm
Höjd på ryggstöd 61,3 cm
Nackstöd Nej
Formgivare Charles & Ray Eames

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft