BRA
PRIS!

Konferensbord SET 4 personer - Tekla

 • −7%

En färdig grupp till mötesrummet med konferensbord och fyra stolar i elegant design. Gruppen består av det runda bordet Tekla med sitt karaktäristiska fyrkryss-pelarstativ, kombinerat med den nätta och bekväma konferensstolen Tekla.

 • Rymlig rund bordsskiva.
 • Stabilt pelarstativ i svart stål.
 • Nätt konferensstol med armstöd och snurrstativ.
 • Stol klädd i äkta läder.
BRA PRIS!
32 522,10 kr
34 970,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En färdig grupp till mötesrummet med konferensbord och fyra stolar i elegant design. Gruppen består av det runda bordet Tekla med sitt karaktäristiska fyrkryss-pelarstativ, kombinerat med den nätta och bekväma konferensstolen Tekla.

 • Rymlig rund bordsskiva.
 • Stabilt pelarstativ i svart stål.
 • Nätt konferensstol med armstöd och snurrstativ.
 • Stol klädd i äkta läder.

Elegant inredning för många miljöer

Bordet Tekla passar med sin moderna design fint in i många olika typer av miljöer, och ger rummet ett elegant konferensbord där det fina bordskrysset får stå i fokus. Konferensstolen från samma serie kommer med ett läderklätt säte, bekväma armstöd och erbjuder hög sittkomfort. Bordet och stolarna blir tillsammans en trevlig plats att samlas kring för möten.

Smäckra armstöd med exklusiv känsla

Den smidiga och nätta konferensstolen från Brizley kommer med ett fyrstjärnigt snurrstativ och är även höj- och sänkbar. De fasta armstöden kommer i svart metall och har en läderklädd vaddering i samma färg som resten av klädseln. Detta ger stolen en exklusiv och sober look som gör Tekla till en riktig favorit i konferensrummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer CG-4-TEKLA-ROUND
Varumärke Generic
Armstöd Ja
Storlek stol H: 85 cm / B: 48 cm / D: 52 cm
Storlek bord H: 73 cm / B: 120 cm
Material bord Stål, Nano-Fenix
Material stol Metall, Läder

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft