BRA
PRIS!

Konferensbord SET 6 personer - Gather + Capisco

 • −20%

En färdig konferensgrupp med plats för sex personer, som består av bordet Gather och den populära kontorsstolen Capisco. De ergonomiska kontorsstolarna låter dig sitta eller halvstå vid bordet vars höjd även gör det möjligt att ta mötet stående.

 • För 6 personer.
 • Bordsskiva med slitstark laminat eller faner.
 • Stol med sadelsits som tränar kroppen.
 • Sitt eller stå vid det höga bordet!
BRA PRIS!
120 680,00 kr
150 850,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart bordsskiva / Svart läder
Svart bordsskiva / Svart läder
Svart bordsskiva / Mörkbrunt läder
Askfaner / Svart läder
Askfaner / Mörkbrunt läder
Vit bordsskiva / Svart läder
Vit bordsskiva / Mörkbrunt läder
Brun bordsskiva / Svart läder
Brun bordsskiva / Mörkbrunt läder
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En färdig konferensgrupp med plats för sex personer, som består av bordet Gather och den populära kontorsstolen Capisco. De ergonomiska kontorsstolarna låter dig sitta eller halvstå vid bordet vars höjd även gör det möjligt att ta mötet stående.

 • För 6 personer.
 • Bordsskiva med slitstark laminat eller faner.
 • Stol med sadelsits som tränar kroppen.
 • Sitt eller stå vid det höga bordet!

Inred konferensrummet med stil

Med rätt möbler i konferensrummet blir mötet både trevligare och mer behagligt. Denna färdiga konferensgrupp består av stolen Capisco 8106 från Håg och bordet Gather från Brizley of Scandinavia.

Variera din arbetsposition och undvik skador

Stolen Capisco 8106 kommer med en liftomat på 26,5 cm vilket ger en sitthöjd på 57–81 cm. Detta gör att du enkelt kan variera mellan en sittande och en halvstående arbetsposition. Stolens fotring gör att du uppnår bästa möjliga sittställning i alla lägen. Genom att variera din sittställning flera gånger under dagen kan du undvika vanliga skador i exempelvis rygg, nacke och axlar.

Träna upp och belasta kroppen rätt

Sadelsitsen ger dig en aktiv arbetsställning där du aktiverar muskler i bål och rygg, vilket tränar upp musklerna vid regelbundet användande. Samtidigt minskar sitsen belastningen av kroppen då den ger en neutral böjning i ländryggen, håller höfterna öppna och musklerna i balans.

Undvik tunga, trötta ben

Stolen är dessutom utrustad med låsbar knäledsgunga som gör att hela sätet gungar i ett stycke, likt en gungstol, när du lutar dig bakåt. Denna rörelse stimulerar blodcirkulationen i kroppen vilket minskar risken för tyngdkänsla i ben och fötter under långa möten. 

Bord med dekorativ och praktisk ram

Det höga bordet Gather har smäckra ben som fortsätter upp över bordsskivan och strålar samman i en dekorativ inramning av arbetsytan. Montera gärna spotlights på stativet för att lysa upp hela bordet, eller pryd det med några klätterväxter för att öka grönskan på kontoret!

En konferensgrupp med många valmöjligheter

Det populära konferensbordet Gather finns här att välja i fyra olika färger. Välj det svarta eller bruna för ett mer robust intryck, alternativt varianten i askfaner eller helvitt för en snällare, mjukare känsla. 

Specifikation

Capisco 8106

 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar knäledsgunga med justerbart motstånd.
 • Ryggstöd – justerbart i höjd.
 • Mjuka hjul för hårda golv.
 • 10 års garanti.

Gather

 • Ståbord med arbetshöjd på 110 cm.
 • Slitstark laminatskiva.
 • Stativ i metall. 

Produktdetaljer

Artikelnummer GATHER-N9000S-BL+8106-265-BL-ATG56100
Varumärke Generic
Sitthöjd 55,5–81 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 33,5–39 cm
Höjd på ryggstöd 46 cm
Armstöd Ja
Höjd bord 110 cm
Höjd bord 200 cm
Längd bord 240 cm
Bredd bord 90 cm

Varumärke Generic

Generic

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft