Vårt bästa pris

Konferensbord SET 4-6 personer - Luna U + Choice

 • −10%

En komplett konferensgrupp beståendes av det stilrena bordet Luna med U-formade ben och nätta stolar som ger ett luftigt uttryck. Gruppen har genomgående en elegant och avskalad design som passar perfekt till det mindre mötesrummet.

 • Stapelbar stol med lättstädat säte.
 • Stabila bordstativ med höjdutjämning.
 • Stilren och avskalad design.
 • Konferensgrupp som passar mindre mötesrum.
Bra deal!
8 676,00 kr
Rek. pris: 9 640,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
6 platser (180 cm)
4 platser (120 cm)
6 platser (180 cm)
Bord: Svart - Stol: Vit / Svart
Bord: Vit - Stol: Mörkgrå / Vit
Bord: Ek / Vit - Stol: Vit
Bord: Ek / Svart - Stol: Vit / Svart
Bord: Svart - Stol: Vit / Svart
Bord: Svart - Stol: Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En komplett konferensgrupp beståendes av det stilrena bordet Luna med U-formade ben och nätta stolar som ger ett luftigt uttryck. Gruppen har genomgående en elegant och avskalad design som passar perfekt till det mindre mötesrummet.

 • Stapelbar stol med lättstädat säte.
 • Stabila bordstativ med höjdutjämning.
 • Stilren och avskalad design.
 • Konferensgrupp som passar mindre mötesrum.

Inred mötesrummet med minimalistisk design

Med sina U-formade ben och mellanrum på 10 mm mellan stativ och bordsskiva ger bordet Luna ett modernt och stilrent intryck. Tillsammans med de nätta stolarna skapas en trevlig grupp att samlas kring för möten.

Stapla stolarna för smart förvaring

Stolarna Choice har utställda ben och går att stapla upp till åtta stolar. Detta gör det lätt att flytta undan stolarna och förvara dessa på ett samlat ställe när de inte används. 

Städa lätt med plastsäte

Stolen Choice kommer med sits och rygg i tålig plast som är lätt att rengöra. Det gör att stolen passar perfekt till till mötesrummet då smulor och kaffespill enkelt går att torka bort med fuktad trasa.

Specifikation

Konferensbord Luna

 • Tillverkad i tålig pulverlackerad metall.
 • Plastfötter med höjdutjämning (+1 cm).
 • Enkel montering med insektsnyckel DIN 911 S5 (ingår ej).
 • Bordsskivan kommer utan förborrade hål (självborrande träskruv medföljer).

Stol Choice

 • Säte och rygg i slitstark plast.
 • Smäckra stålrörsben.
 • Lätt att hålla ren.

Produktdetaljer

Artikelnummer CG-6-BL/BL-WH/WH/BL-LUCHOF-P
Varumärke Generic
Höjd bord 74 cm
Höjd stol 80 cm
Bredd stol 47–50 cm
Bredd bordsskiva 80 cm
Längd bordsskiva 120 / 180 cm
Djup stol 55 cm
Sitthöjd 46,5–48 cm
Höjd på ryggstöd 33,5 cm
VIkt stol 6,15 kg
Material stol Plast, Stål

Varumärke Generic

Generic

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft