Vårt bästa pris

Konferensbord SET 8 personer - Agenda + RBM Noor med hjul

 • −10%

En färdig konferensgrupp till mötesrummet med det eleganta bordet Agenda och åtta stycken RBM Noor-stolar på hjul. Tack vare bordets smarta ellipsform kan alla deltagare i rummet enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig.

 • Stabila svarta T-stativ i stål.
 • Rymlig och slitstark laminatskiva.
 • Justerbara ställfötter.
 • Smart formad bordsskiva för sociala möten.
 • Bekväm stol med hjul och armstöd.
Bra deal!
40 797,00 kr
Rek. pris: 45 330,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
Ek
Valnöt
Black / Graphite / Black
Black / Graphite / Black
Polished Aluminium / Vanilla / Light Grey
Polished Aluminium / Graphite / Black
Polished Aluminium / Misty Grey / Dark Grey
Black / Misty Grey / Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En färdig konferensgrupp till mötesrummet med det eleganta bordet Agenda och åtta stycken RBM Noor-stolar på hjul. Tack vare bordets smarta ellipsform kan alla deltagare i rummet enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig.

 • Stabila svarta T-stativ i stål.
 • Rymlig och slitstark laminatskiva.
 • Justerbara ställfötter.
 • Smart formad bordsskiva för sociala möten.
 • Bekväm stol med hjul och armstöd.

Bjud in till sociala möten

Den rymliga bordsskivan är 240 centimeter i längd och har en trevlig ellipsform som låter alla i rummet kunna se varandra utan att behöva vrida på sig. De något smalare kortändarna gör det dessutom lätt att klämma in ett par extra stolar om det skulle behövas.

Stabilt och slitstarkt bord

Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med tålig laminat som finns i flera snygga utföranden. De stabila benen i T-modell är perfekta under konferensbordet då de tar minimalt med plats och gör det lätt att få in konferensstolarna utan att benen är i vägen. Stativen är även utrustade med ställfötter som låter dig justera bordet om golvet är ojämnt.

Städa lätt med laminatskiva

Bordsskivan är täckt med högtryckslaminat (HPL) vilket är ett hållbart, smutsavvisande och ljusbeständigt material. Den slitstarka bordsytan torkar du enkelt av med en fuktad trasa vilket gör att du snabbt och effektivt får bort fettfläckar, smulor och kafferingar efter avslutat möte.

Bekväm och stilig konferensstol med klädd sits

Noor 6070S är en utmärkt konferensstol som erbjuder en mycket god sittkomfort, tack vare skalets mjukt skålade form. den klädda sitsen och bekväma armstöd. Tack vare hjulen och snurrstativet är det både lätt att förflytta stolen och kunna rikta fokus åt olika håll under mötets gång.

Specifikation

Konferensbord Agenda

 • Ellipsformad bordsskiva.
 • 120 cm på bredaste stället, 90 cm på smalaste stället.
 • 240 cm i längd.
 • Slitstark yta av laminat.
 • Stabilt T-stativ.
 • Praktiska ställfötter.

Stol Noor 6070S

 • Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • Klädd sits.
 • Fotkryss, underrede och armstöd i svartlackerad eller polerad aluminium.
 • Prisbelönt design – Red Dot Design Award 2013.
 • Designad av StokkeAustad, Form Us With Love och Susanne Grønlund Design.

Produktdetaljer

Artikelnummer CG-8-CT-FT-AGENDA-BL-WH24x12+01J7R5
Varumärke Generic
Höjd bord 72,3 cm
Höjd stol 72,7–85,7 cm
Bredd stol 66,5 cm
Bredd bordsskiva 120/90 cm
Längd bordsskiva 240 cm
Djup stol 66,5 cm
Sitthöjd 35,5–49 cm
Höjd på ryggstöd 35,7 cm
VIkt stol 8 kg
Material bord Laminat, lackad metall
Material stol Polypropylen, stål, tyg

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft